פאי שוקולד אמיתי
חגיגית, לא כבדה מדי ולא מתוקה מדי. עוגת שוקולד שעושה את העבודה
חגיגית, לא כבדה מדי ולא מתוקה מדי. עוגת שוקולד שעושה את העבודה
את פאי השוקולד הזה גם ילדים יכולים להכין והוא לא ייקח יותר מ-10 דקות הכנה
ליאור משיח אכלה ארוחה בלתי נשכחת בפופ אפ של מסעדת נומה במקסיקו, בהשראתה היא מכינה פאי שוקולד מריר וצ'ילי שמשאיר בפה טעם עז ומדהים
במדור השחיתות השבועי משתלבת תחתית קראנצ'ית מלוחה של חמאה ובייגלה עם מילוי שוקולד עשיר. התוצאה - לא פחות מאלוהית
שחיתות אמיתית היא קינוח מושלם שלא דורש מאמץ ואפילו לא אפייה. כזה הוא בדיוק הקינוח הבא: פאי שוקולד שוקולדי במיוחד עם תוספת נפלאה של חמאת בוטנים. מבטיחים לכם שלא תצליחו להפסיק ליישר
לכבוד יום המשפחה: חברי המערכת של וואלה! אוכל התבקשו לבחור מתכון מתוק אחד ואהוב במיוחד, זה שתמיד מבקשים מאמא כשרוצים להתפנק. מה המתכון שלכם?
מאפה צרפתי מפנק, עשיר בשוקולד ובעל רבדי טעמים וניגודי מרקמים, הוא התשובה של מירב שיינר לכל סערה, בין אם היא מתחוללת בחוץ או עמוק פנימה
לא עוד תבניות נשלפות, אפייה עיוורת וקרמים מסובכים. מירב שיינר דנצ'נקו אופה גאלט - מאפה פירות צרפתי פשוט להכנה, שהוא מעין עוגיה גדולה מלאה בכל טוב
לרגל השילוב המנצח של וולנטיינס ושבוע השוקולד מכינה הקונדיטורית רוסלה יונה מקונדיטוריית ביסקוטי שלושה קינוחי שוקולד שישדרגו את סוף השבוע
את חודש השוקולד ינעלו שתי קלאסיקות: פאי על טהרת השוקולד, ושילוב מושלם של עוגת גבינה ושוקולד. ברי סייג מטאטי לחם ודודי אדניה מביסקוטי מעניקים מתכונים עם הזהב השחור