הפייסטה שלפני הסייסטה
הבירה הנמכרת ביותר בספרד, משתלטת לזמן מוגבל על מסעדות ישראליות. טאפאס, בירה ואסנת גואטה. יותר מזה אנחנו לא צריכים
הבירה הנמכרת ביותר בספרד, משתלטת לזמן מוגבל על מסעדות ישראליות. טאפאס, בירה ואסנת גואטה. יותר מזה אנחנו לא צריכים
כשמשלבים בין מזרח תיכון לאירופה, בין תל אביב לאיביזה, בין אומנות, טירוף קולינרי ואלכוהול משובח-מקבלים 99 סיבות לחייך. השף צ'ארלי פדידה על האוכל, די ג'יים מתחלפים על האווירה והתוצאה? בר 99, ברחוב החשמונאים 99, בתל אביב. הוספנו גם מתכון שווה להמחשה
אוזריה יוונית, איזקאיה יפנית וטאפאס בר שעושה הרבה כבוד לטחינה. הכירו את המקומות שאוהבים את הפרטים הקטנים ומגישים ארוחות גדולות בצלחות קטנות
אין הרבה מקומות יפים כמו החצר המיוחדת של ויקי כריסטינה, שם מתחת לעץ הכי עתיק בתל אביב מגישים טאפאסים ספרדיים והרבה יין באוויר הפתוח באווירה שמזכירה את ברצלונה אבל עם ניחוח של ים תל אביבי
השוק היווני ביפו (בפאתי שוק הפשפשים) מתחדש עם יפו-ברצלונה, מסעדה שמציעה טאפאסים ואלכוהול בסגנון יפואי, עם רפרנסים ברורים של בר אוכל ספרדי שמח
העיר נהריה חוזרת אל ימי הזוהר העליזים של שנות ה-60 עם בר טאפאס חדש על גג מלון בעיר, עם נוף לים, שמלבד אוכל מושקע וקוקטיילים יציע גם חוויה קולנועית יוצאת דופן
ג'וני היל, מסעדת הטאפאס החדשה שנפתחה בת"א, מציעה שפע מנות טאפאס ים תיכוניות קלילות עם השפעות מאיטליה וגרמניה
לפני מספר חודשים, עזב עינב אזגורי את המטבח של הסרווסריה, עליו ניצח מיום הפתיחה. אל נעליו הגדולות, נכנס השף רוברט קלוגר שהגביר את הווליום והוסיף יותר רוקנ'רול לתפריט. האם זה עובד לו?
השף שי כהן מהקומה הרביעית מעיד כי שתי האהבות הגדולות שלו הן בישול וכדורגל. מה קורה כשמשלבים בין השניים? מתכונים מושחתים שכיף לאכול מול הטלוויזיה עם בירה ביד
בילוי ממוצע במסעדה נחשבת בתל אביב כרוך בהוצאות בלתי נתפסות. הנה הסבר איך להכין את הארוחה המושלמת בבית
טפאו היתה מראשונות ומטובות מסעדות הטפאס בתל אביב. אבי אפרתי מגיע לביקורת ויוצא מאוכזב עד מאוד
שנה ושלוק אחרי שנפתח, חובק בר היין התל אביבי 'בנימין' שף שעבר תחת ידיו של רמזי ומשיק תפריט חדש וערבי טאפאס
השף ניר צוק והקונדיטור לירן גרודה נכנסו למטבח של דנה, השתלטו עליו, ויצאו עם מבחר טאפאסים
ביקור בסרווסריה קטלנה, מסעדת טאפאס ש"אסור להחמיץ בברצלונה",ושני קנקני סנגרייה שהביאו להרהור על הבאזז ומשמעותו
גל ודניאל נפרדים מצרפת וממשיכים לנשנש את אירופה לכיוון דרום. בספרד הם מגלים את חיבתם של המקומיים לחזירים ואת הטאפאס האמיתי
גלי רבינק ממשיכה במסעותיה בין מטבחים והפעם סדנת טאפאס של אנטוניו מנסה בפורשף. באופן אישי היא היתה מעדיפה לבחוש קצת יותר
מסעדת מויה בפתח תקווה מציעה לסועדים מנות של טאפאס ולצידן את מיטב המטבח האיטלקי