סלט תפוחי אדמה שעוד לא טעמתם
אפויים ולא מבושלים, עם רוטב משגע מלא טעמי אוממי
אפויים ולא מבושלים, עם רוטב משגע מלא טעמי אוממי
כשיש בשר טוב, לא צריך לידו כמעט כלום, אבל אנחנו יודעים שאי אפשר בלי 2-3 סלטים על השולחן (במינימום)
השף חיים כהן משתף במתכון המשפחתי שלו לסלט תפוחי האדמה עם ביצים קשות ואפונה שאמו הייתה מכינה בכל פסח לפי מתכון של גברת שרפנסקי
תפוחי האדמה הגדלים באי נאקסוס שבין האיים הקיקלאדיים (ביוון) נחשבים לטעימים ואיכותיים במיוחד. הם מתוקים, מלאי טעם וגונם זהוב עמוק. בגרקו משתמשים בתפוחי אדמה מזן ראטה הצרפתי שהכי קרוב בטעמו לבן דודו היווני, הנה מתכון לסלט תפוחי אדמה נהדר שאפשר לעשות איתם
חוץ מבשר יש עוד הרבה מנות שחריכה על הגריל הופכת אותן למעדן כמו הסלמון הבשרני ואם עוד לא ניסיתם להעלות אותו על רשת המנגל, זה הזמן, כי מצפה לכם הפתעה טעימה במיוחד שמומלץ להגיש יחד עם סלט תפוחי אדמה מתובל בבצל ירוק צלוי
ביקשנו משפים מובילים בישראל מתכונים נוסטלגיים מארוחת החג בביתם. חיים כהן ערבב סלט תפוחי אדמה, עומר מילר הכין צלי של סבתא שעובר מדור לדור, אביב משה רקח חרוסת ושאול בן אדרת קינח בסוטלץ' ובומבואלוס