עזבה: בכל מסעדה אחרת זה היה וואוו. כאן זה היה ערב אחד חריג
לאחת המסעדות הכי טובות בישראל מגיע קרדיט. הארוחה הזאת מימשה אותו
לאחת המסעדות הכי טובות בישראל מגיע קרדיט. הארוחה הזאת מימשה אותו
האוכל מכאן, הצוות מחייך והסועדים מוזמנים לדבר עם השף. משהו טוב קורה במסעדה הזאת
מסעדת uma בצומת גומא בגליל העליון פעילה כבר 22 שנה. את נזקי הקורונה עדיין מרגישים שם אבל זה לא שינה כלום בחוויה הקולינרית המבוססת רק על דגה טרייה, בקר מגידול מקומי בגולן ויקבי בוטיק מקומיים
הנדיבות פה נדירה, השירות רחוק מאוד מתל אביב והתפריט עושה חשק להכול. עכשיו בואו נדבר על האוכל
נועם שירי עושה הכול כדי שתרגישו כאן בנוח. אתם רק צריכים לשכוח איך האוכל הזה היה מרגיש באזור חיוג 03
הממולאים אדירים, הכיסונים מושלמים והכנאפה גרמה לנו לחשוב על מעבר דירה: אבי אפרתי מצא דיל אוכל מטורף (ולא רק בגלל המחיר שלו)
מי מאיתנו לא אוהב קינוחים? הכירו את אומימה בשיר קזל, שהחלה כעסק ביתי של מתוקים בעבודת יד, ואט אט עשתה לעצמה שם בכל אזור הצפון. היום היא בעלת בית הקפה cakes and more בכפר מעאר
אל תתנו לשלג להכתיב לכם את המסלול, ואל תתנו לסטיגמות להעמיד אתכם בתור: תשעה מקומות טעימים (ומלון אחד) ליד החרמון
עם אחת ממנות החומוס הטובות בישראל, מנת שישברק שמצדיקה נסיעה במיוחד וקינוח ששווה המתנה של 20 דקות (אם לא יותר), אבי אפרתי מבטיח לעצמו שיחזור שוב לעזבה בקרוב מאד ומפציר בכם לעשות את אותו דבר
גם אבי אפרתי כמו כולכם, ניצל את אוגוסט כדי לנסוע צפונה, וזאת הייתה הזדמנות מצוינת עבורו לבדוק את בנג'ולינה, ביסטרו סימפטי בסגנון אירופאי, שם מצא את אחת ממנות ההמבורגר הטובות בארץ