צלם בהיכל: סיפורה של ארוחת קטסטרופה מדהימה במקדש הבשר התל-אביבי
הגענו לפה עם תשוקה קרניבורית עזה שמקורה באיזה אינסטינקט אנושי קדום. חבל שהקשבנו לאינסטינקט הזה
הגענו לפה עם תשוקה קרניבורית עזה שמקורה באיזה אינסטינקט אנושי קדום. חבל שהקשבנו לאינסטינקט הזה
מסעדת מיט בר היא ממסעדות הבשר הוותיקות בעיר תל אביב. האם השנים עושות לה טוב? אבי אפרתי הלך לבדוק את העניין בארוחת צהריים עסקית, וחזר כשבפיו הקביעה כי מדובר בסטייק האוס ראוי
עוד לפני שידענו מה ההבדל בין מדיום רר לוול דאן הם כבר חינכו את הקהל הישראלי לגבי בשר טוב. סיפורו של היכל הבשרים המיט בר שבעליו חושפים את הסוד למוסד שמשגשג כבר 23 שנה
מיטבר נקסט דור, פאב קטן וצמוד למסעדה הוותיקה, נפתח השבוע עם הבטחה להרגשה פאבית וחשוכה כבר מהצהריים
מסעדנים עם מסעדות מוערכות פותחים את הדבר הבא: מקום קטן יותר ועממי. האם זה אומר שנגמר לאנשים הכסף? או שמא טרנד הביסטרו בפתח
עשרת המסעדנים של המסעדות ששרדו את העשור, וכנראה שגם ישרדו את העשור הבא, מספרים את סוד ההישרדות
מסעדה ותיקה בנוף התל אביבי חוגגת 15 שנה להיווסדה ומשיקה תפריט מוזל ומוקטן. מיטבר נושפת על הנרות