מוורשה לתל אביב: נשף חשק
ארוחה מפוארת שהתקיימה בפולין בשנת 1893 קרמה עור וגידים השבוע בקפה אירופה תחת הטייטל "נשף חשק". הצצה לאירוע שסגר את שבוע האוכל הפולני והצליח לשחזר פיסת היסטוריה
ארוחה מפוארת שהתקיימה בפולין בשנת 1893 קרמה עור וגידים השבוע בקפה אירופה תחת הטייטל "נשף חשק". הצצה לאירוע שסגר את שבוע האוכל הפולני והצליח לשחזר פיסת היסטוריה
מעוז אלונים ואיתי הרגיל פותחים בר-מסעדה חדש בבניין היסטורי בשדרות רוטשילד ומבטיחים סביצ'ה ופירות ים לצד האלכוהול גם בשתיים לפנות בוקר
האספרסו שמעמיד את הבסטות על הרגליים, המטוגנים שבאים אחריו והמזללה שסוגרת עניין - מעוז אלונים ממסעדת 'הבסטה' מבקר בפינות האוכל של שוק הכרמל
הרחק מעיר הבירה, פתחו השבוע אנשי הבסטה את המעורב שמוכר מעורב ירושלמי מחלקי פנים שבושלו שמונה שעות
מסעדנים עם מסעדות מוערכות פותחים את הדבר הבא: מקום קטן יותר ועממי. האם זה אומר שנגמר לאנשים הכסף? או שמא טרנד הביסטרו בפתח
עם קצת עזרה מבקבוק פרנו, מעוז אלונים מ'הבסטה' משכנע את דנה מלמד לאכול את הפוביות שלה עם מלח גס. בישול בארבע ידיים