מזללת הבשר החדשה של ילד הפלא
עידו בטצייג בן ה-17, ילד הפלא של הבשר, פתח אתמול את מזללת הבשרים המרשימה עידו'ס. העובדים במקום הם בני כיתתו, והוא דואג שכולם ייצאו שבעים ומרוצים, גם חסר בית שנקלע למקום. אנחנו כבר מאוהבים, ועוד לא דיברנו על הצ'יפס
עידו בטצייג בן ה-17, ילד הפלא של הבשר, פתח אתמול את מזללת הבשרים המרשימה עידו'ס. העובדים במקום הם בני כיתתו, והוא דואג שכולם ייצאו שבעים ומרוצים, גם חסר בית שנקלע למקום. אנחנו כבר מאוהבים, ועוד לא דיברנו על הצ'יפס
רעידת אדמה קולינרית: השף-כוכב מאיר אדוני הודיע הערב על סגירת מסעדות הדגל שלו: כתית והמזללה. הסיבה: שינוי כיוון עסקי
מסעדה מרוקאית חדשה, סניף נוסף לבנדיקט, פסטיבל המבורגרים בדיקסי, חגיגת קובה במבשרת ועוד שלל אירועי אוכל מפתים. איפה כדאי לכם לאכול השבוע?
מסעדת מזללה של השף מאיר אדוני נפתחה לפני 5 שנים, ומיד עם פתיחתה זכתה לשבחים וביקורות מהללות. האם הקסם נשאר? אבי אפרתי הגיע לסעוד שם עם ציפיות גבוהות וגילה שבעוד רף המחיר עלה - סטנדרט הביצוע ירד, ובגדול
כל אירועי השבוע הקרוב: ארוחת חג המולד בפסטיבל זמן בגליל המערבי, שף חדש לדייגו סאן, שפים מתארחים בגלידריית בוזה וחגיגה נורווגית אצל מאיר אדוני
בצק וחמאה הוא שילוב מנצח שאי אפשר לפספס איתו. לפניכם מתכון "הקובנה של צביה" של השפים מאיר אדוני ואסף שטרן ממסעדת מזללה. מנה שלא אומרים לה לא
בראנץ' של אמצע שבוע בג'ראלד ובראנץ' סופ"ש עמוס כל טוב במלגו ומלבר, פסטיבל בירה בבאר שבע ותפריט טבעוני אצל מאיר אדוני. איפה אוכלים השבוע?
אוכל מרוקאי אצל מאיר אדוני במזללה, חמין שמגיע עד אליכם הביתה, פיצה טבעונית בעגבניה, פנקייק ללא גלוטן בבית הפנקייק ועוד הרבה דברים טובים. פותחים שבוע שאחרי הסערה
מאיר אדוני עם תפריט מקסיקני מיוחד, פרש קיטשן בתפריט בריא לילדים, ואיפה תוכלו לטעום גלידה בטעם זיתים? פותחים שבוע קצר וטעים
מנות חורף מנחמות בקורדיליה וסושיאל קלאב, ארוחה איטלקית ביפו תל אביב של חיים כהן וערב פולני בכתית ומזללה - כל אירועי האוכל הטעימים של השבוע
המצלמה של וואלה! אוכל התלוותה לשף הבכיר מאיר אדוני ביום לחוץ במיוחד, לרגל פתיחת המסעדה הכשרה החדשה שלו בלו סקיי, והמעבר של מסעדת כתית לחלל המזללה
סיגרים אכילים באלמה דה קובה, פסטיבל אוכל כפרי במטה יהודה וחגיגות מולים ובירה במזללה. כל אירועי האוכל הטעימים של השבוע
שכחו מסלטים ומנות נאות שאיפיינו כל כך את הקיץ, כי המסעדות עוברות לתבשילים וקדירות - טעימה מתפריטי הסתיו במסעדות ברחבי הארץ
משתה גרנדיוזי ברוח משחקי הכס באנג'י, פיסאטה מקסיקנית במזללה ושיתוף פעולה בין בשלניות עדתיות ועומר מילר בחדר האוכל. כל האירועים הקולינריים הלוהטים של השבוע
גם שנה לאחר פתיחתה, מצליחה מזללה של מאיר אדוני בתל אביב להישאר מדויקת, מצויינת ומשובחת כמו ביום שנפתחה
אוכל חורפי הוא לא רק קדירות ומרקים - 9 מנות חורפיות יוצאות דופן שישאירו אתכם פעורי פה וחמימי בטן
אבי אפרתי מגיע למזללה, המסעדה החדשה של מאיר אדוני בתל אביבי, ואומר בבטחון רב: זה הולך להיות מקום מצוין
מסעדת מזללה של השף מאיר אדוני נפתחת השבוע. היו מוכנים למסעדה הלוהטת הבאה של תל אביב