ורוד בעיניים: מוס תות כיפי
לירן גרודה עושה קסמים עם הקסם של העונה ומכין מוס תות ורדרד שעם החומרים הנכונים יהפוך כל בשלן מתחיל למקצוען של ממש
לירן גרודה עושה קסמים עם הקסם של העונה ומכין מוס תות ורדרד שעם החומרים הנכונים יהפוך כל בשלן מתחיל למקצוען של ממש
השנה נולדה לשף לירן גרודה שלישייה חדשה: חנות אינטרנטית חצופה בתמחוריה, אפליקציה שמאיימת לשנות סדרי עולם בתחום המסעדנות ובן זכר, שני במספר. עכשיו הוא גם מרשה לעצמו לראשונה לפתוח פה על השקרים הגדולים של עולם הקולינריה הישראלי
זאת הייתה השנה של יוצאי משחקי השף, השנה בה המטבח הערבי זכה לאהדה מקיר לקיר, שנה שבה האוכל המקסיקני צבר סוף סוף תאוצה, והשנה בה ירושלים המטירה מבול של מסעדות חדשות . אז מה היה לנו ב-2014?
עונת הגשמים נותנת את האות להוציא את התותחים הכבדים: השף לירן גרודה ממסעדת בקפיקו מבשל 3 מתכוני פסטה ברטבים עשירים
השף לירן גרודה המוכר ממשחקי השף, זונח את המולקולרי לטובת מסעדה איטלקית חדשה בתל אביב: "החלטתי לעשות מסעדה יותר קז'ואל שמתאימה לכולם"
אחרי שש שנות עבודה משותפת עם השף ניר צוק יוצא לירן גרודה לדרך חדשה שכוללת טלוויזיה, ייעוץ בבניית תפריט גורמה כשר לווינו סוקה בהרצליה ושום מילה על מסעדה חדשה
ארוחה ב- BLD ברמת אביב ג' שהפכה לאחרונה מביסטרו לטראטוריה איטלקית מתגלה כארוחה סתמית, אבל עם קינוחים מצויינים ויוצאי דופן
בשורת מנות הגורמה בברים הגיעה גם לקריות, שם נפתח השבוע בר חדש בשם מליסה, המשלב לצד האלכוהול גם מזון מתוחכם בניצוחו של השף-קונדיטור לירן גרודה
מסעדת פינק החדשה והמולקולרית בירושלים, מנסה לעשות את מה שבתל אביב כבר הבינו שלא רלוונטי. למרות זאת, את בנימן נתניהו הם כבר הצליחו להביא לשם
שתי מסעדות שף חדשות עומדות להיפתח בקרוב בגליל. האם זוהי תחילתה של תקופת פריחה קולינרית בצפון?
בשבוע שעבר למדתם איך לגרום לעוגה להתרומם ומה תפקידן של הביצים והשבוע לירן גרודה נותן מתכונים לעוגות בחושות
קוקוס ורוד, תפוחים מסוכרים וסוכריות על מקל. לירן גרודה מתרפק על העבר, ובמיוחד על הממתקים, בהפקת מתכונים מיוחדת
השף ניר צוק והקונדיטור לירן גרודה נכנסו למטבח של דנה, השתלטו עליו, ויצאו עם מבחר טאפאסים
קינוח עם גלידה הוא לא רק פונץ' בננה. לירן גרודה וניר צוק חונכים תפריט חדש ומכינים מנת מוס שוקולד וגלידת פופקורן
ניר צוק ולירן גרודה חנכו תפריט קינוחים חדש לביסטרו נועה. הפעם פרפה בננה על בראוניז שוקולד וגלידת שוקולד תה
האחד לא סובל קונדיטוריה והשני נושם אותה. ניר צוק פותח פטיסרי חדש (ביפו כמובן) עם הקונדיטור לירן גרודה
אחרי סדנה של בישול מולקולרי תוכלו להיות מסמר הערב בכל ארוחה. הבעיה: צריך בשביל זה 2000 שקל, מטבח ממש גדול וציוד יקר בטרוף. שיהיה בהצלחה