בקפיקו: ביצוע מרושל
אבי אפרתי הגיע מלא תקוות אבל הקונספט של מסעדת קז'יואל איטלקית צנועה ומוצלחת יצטרך לחכות למסעדה אחרת. בקפיקו החדשה של לירן גרודה נדרשת למקצה שיפורים
אבי אפרתי הגיע מלא תקוות אבל הקונספט של מסעדת קז'יואל איטלקית צנועה ומוצלחת יצטרך לחכות למסעדה אחרת. בקפיקו החדשה של לירן גרודה נדרשת למקצה שיפורים
השף לירן גרודה המוכר ממשחקי השף, זונח את המולקולרי לטובת מסעדה איטלקית חדשה בתל אביב: "החלטתי לעשות מסעדה יותר קז'ואל שמתאימה לכולם"