בצל ירוק צלוי עם גבינה ורוטב בול
עידו פיינר ממסעדת עמק בראסרי עם מתכון פשוט אבל מתוחכם
עידו פיינר ממסעדת עמק בראסרי עם מתכון פשוט אבל מתוחכם
בטח שאפשר לקנות לבנה בסופר, אבל למה לא להכין אותה, טריה וטעימה, בבית, כשכל שדרוש לכך זה יגוורט וחיתול? השף עומאר עילוואן מראה כמה זה פשוט
איך פספסנו את זה? חובבת ניקיון חושפת טריק מבריק לכביסה לבנה שיוריד כתמים וישמור על צבעה הלבן - וכל זאת בעזרת שימוש בחומר ניקוי מפתיע שכבר נמצא אצלכם בבית
הכנתם מרק אפונה אלוהי ואתם לא יודעים מה לעשות עם השקית הפתוחה שנשארה במזווה? לפני שאתם שוב ניגשים להעמיד סיר יש לנו שני מתכונים מפתיעים על בסיס אחת הקטניות הצבעוניות והבריאות שיש לכם בארון ואפילו לא ידעתם
מכירים סיטואציות של חוסר קשר? שפתאום משומקום מגיעים משפטים לא קשורים? אז הנה משהו מהפרשה: באמצע יציאת מצרים, רגע לפני מכת בכורות, אלוקים עוצר הכול ומצוה את ישראל את המצווה הראשונה. הנחת היסוד היא שבטח המצווה המדוברת תהיה מאוד מיוחדת. משהו גדול. אבל לא
אחרי שתכינו ותטעמו את הלבנה הזו, לא תוכלו יותר ליהנות מזו הקנויה. ברק יחזקאלי מלמד להכין לבנה עשירה וקרמית בכמה דקות של עבודה
כולם חושבים שלבנה טובה רק על פיתה. השף עומר עילואן ממסעדת חג כחיל ביפו מכין שני מתכונים קיציים עם לבנה ומוכיח אחרת
גליליות בטעם אוראו, סיני מיני בטעם תות ולבנה בלי טעם של חלב עזים. כל מה שחדש על המדף
דנה מלמד יוצאת לשיט, חוטפת מחלת ים קלה, קופצת למים ושם מוצאת השראה לפילה דניס מיוחד לסוף השבוע
אחרי אין ספור נסיונות דנה מלמד מפנקת אתכם עם שלושה מרכיבים לסלט קייצי ומרענן