בקרוב במטבח הביתי: כמהין איטלקי כחול לבן
אבקה שמונעת מירקות להשחיר, גידולי כמהין כחול לבן ויין שלא מתחמצן הם רק חלק מהחידושים שנוכל בקרוב לאמץ במטבח הביתי והוצגו השבוע בתערוכת קולינארי
אבקה שמונעת מירקות להשחיר, גידולי כמהין כחול לבן ויין שלא מתחמצן הם רק חלק מהחידושים שנוכל בקרוב לאמץ במטבח הביתי והוצגו השבוע בתערוכת קולינארי
בישול בוואקום אמנם נשמע מפחיד, אבל בסדנה שלו השף יאיר פיינברג מפיג את החששות ועושה היכרות עם שיטת בישול בריאה וטעימה במיוחד
המאסטר שף אבי לוי משיק תפריט בהשראה מרוקאית במסעדת המוציא בירושלים, יאיר פיינברג מעביר סדנת בשרים בת"א ובסיטארה חוגגת יום הולדת 9. האירועים הטעימים של השבוע
נוזל סוכר דליק להכנת קינוחים יצירתיים, ג'ל מחומץ בלסמי שפורסים לפרוסות דקיקות, והרבה שילוב של מדע, כימיה וקולינריה. שף יאיר פיינברג ביקר בתערוכה הנחשבת Sirha בליון
צחי בוקששתר יתארח בסטודיו פיינקוק של השף יאיר פיינברג, ישחזר עימו מנות מיתולוגיות, וינסה להרגיש איך זה להיות מסעדת שף לפני 20 שנה
השף שלא נגע בחומץ, והשני שלא אכל עוף - לרגל חג החירות, השפים הגדולים מספרים על השחרור הפרטי שלהם מחומרי גלם שבהם לא נגעו
מסעדת פינק החדשה והמולקולרית בירושלים, מנסה לעשות את מה שבתל אביב כבר הבינו שלא רלוונטי. למרות זאת, את בנימן נתניהו הם כבר הצליחו להביא לשם
המסעדות מתחילות לרענן את התפריטים ומציעות מנות סתיו. האירועים הקולינריים השווים שכדאי לפקוד השבוע
ארוחת 4 מנות בכתית, דו קיום אצל יאיר פיינברג וקינוחי קרנבל של סושי סמבה. כל מה שכדאי לכם לאכול השבוע
עם רוטב דגים שמשדרג את כל המנה, השף יאיר פיינברג מכין קציצות דגים לצד כדורי צ'יפס
לרגל תערוכת מבשלים, שישה שפים התקבצו להכין מנות אוכל רחוב עם טעמים לא קונבנציונליים