מתחת לרדאר: המסעדה השכונתית שאתם לא מכירים
מטבח מאוזן, שכונתי, צנוע ושפוי הופכים את אל וסינו למסעדה סימפטית ומומלצת, למרות שהאוכל בה אינו מסעיר ואף היפסטר תל אביבי כנראה לא ידרוך במקום. אבי אפרתי מפלל לעוד מסעדות מהסוג הזה
מטבח מאוזן, שכונתי, צנוע ושפוי הופכים את אל וסינו למסעדה סימפטית ומומלצת, למרות שהאוכל בה אינו מסעיר ואף היפסטר תל אביבי כנראה לא ידרוך במקום. אבי אפרתי מפלל לעוד מסעדות מהסוג הזה
שבוע בסימן התחדשות: תפריט השף החדש של ארומה ישראל, תפריטי חורף מפנקים במטבח של רמה בהרי יהודה ובבלה שבבית שערים ומתיחת פנים למסעדת פאסטל שבמוזיאון ת"א. יהיה טעים