עשרים שנה של עוגן טעים מול הים, והלנה עדיין מפליגה חופשי
עמוס שיאון נתן לאוויר המלוח לעצב מסעדה, ואז נכנס למטבח כדי לעמוד ברף
עמוס שיאון נתן לאוויר המלוח לעצב מסעדה, ואז נכנס למטבח כדי לעמוד ברף
מרגישים שאין לכם מספיק בראנצ'ים חדשים ומעניינים? גם מסעדת יריחו היפואית מצטרפת לטרנד ומציעה שפע של מנות בשבת. רעבים לעסקית חדשה? דיסקו טוקיו היפנית מספקת את הסחורה. ויש גם מעדנייה איטלקית חדשה ומסקרנת הנקראת ספונטיני. כל המקומות שיפריחו את שממת הקיץ
ארז קומרובסקי חוזר בפופ אפ, ברשת בנדיקט משדרגים את האומלטים, בירושלים חוגגים את פסטיבל שאון חורף ובפלאפל גבאי יש ריפיל חופשי על המרק. הארוחות הכי שוות לשבוע הקרוב
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הים הנשקף מחלונות מסעדת "הלנה בנמל" בקיסריה ומנת הסינייה דגים של השף עמוס שיאון, ממלאים את אבי ביטון בטעמים ים תיכוניים והוא מכין בהשראתם נתחי פילה דג ים על מחבת עם מנגולד, עגבניות שרי, טחינה לבנה ותערובת תבלינים סודית
משרד החוץ הצרפתי החליט למרוד בדירוג מישלן וסן פלגרינו, ופרסם בסופ"ש האחרון את רשימת אלף המסעדות הטובות בעולם. התוצאות מפתיעות, ואפילו משמחות עם ייצוג של 4 מסעדות מקומיות
רוברט קלוגר, מידן סיבוני, אדון שיפון ועוד רבים וטובים מתארחים לשבוע חגיגות שנה בטייסטינג רום, שפע הפעלות קיץ לילדים ותפריטי קיץ חדשים במסעדות. כל מה שטעים השבוע
מסעדת הלנה בנמל קיסריה בבעלותם של אורי בורי ועמוס שיאון חוגגת בימים אלו עשור. אז איך שורדים כל כך הרבה זמן והאם בקיסריה זה קל יותר או קשה יותר?
קפה 48 ימכור קראק פאי לקהל הרחב למשך שבועיים, מסעדת דיקסי מציינת את האוקטוברפסט בפסטיבל בירה והלנה בנמל חוגגת 10. ארוחה מפסקת של שבוע מתחילה עכשיו
במסעדת מוסקט שבצפון משיקים תפריט חורף גלילי, בהלנה בנמל יוצאים בתפריט חורף חדש ובקפה לנדוור משיקים תפריט טבעוני חדש של ארוחות בוקר ומנות עיקריות
הקיץ הישראלי כבר מאחורינו והמסעדות ברחבי הארץ עוברות לכוננות סתיו - 11 מנות סתוויות שיככבו על הצלחות שלכם בעונה הקרובה
ברשת בלאק חוגגים את יום העצמאות האמריקאי עם המבורגר גדול במיוחד, ביאסו תל אביב חונכים קבלת שבת חדשה, ובמסעדת שולחן מגישים מנות עם וויסקי. כל המטעמים של השבוע
הכי כיף לאכול מולים בידיים. כן, גם במסעדת יוקרה. בבלגיה מבשלים אותם ביין לבן וחמאה, ובספרד - בפאייה. השף עמוס שיאון מ"הלנה בנמל" בקיסריה מסביר כמה קל להכין אותם
בברטי ופרונטו משיקים ערבים לקהל הטבעוני, במוזיאון ישראל חוגגים בפסטיבל היין המסורתי ושוק הנמל מקיים קרנבל תאילנדי. כל האירועים מעוררי התאבון של השבוע
תפריט המתבסס על שיטות בישול מהאימפריה הרומית בהלנה בנמל, ארוחה ארגנטינאית בקלואליס ותערוכת מבשלים. כל האירועים הקולינריים המסעירים של השבוע
אם מיציתם את האבטיח והענבים בחוף הים ובא לכם לשבת במסעדה משודרגת על חוף הים - המלצות למסעדות עם הנוף הכי טוב לים
אבי אפרתי נקלע ביום אביבי להלנה, בכירת מסעדות קיסריה. אין סיבה מסעירה לרוץ לשם, אבל אפשר ללכת על זה