ליי פו: דוכן הכיסונים האסייתי שתמיד רצינו כאן
עשרים הדקות מהרגע שההזמנה יוצאת לדרך הן גם ארוכות מאוד, וגם משמחות מאוד
עשרים הדקות מהרגע שההזמנה יוצאת לדרך הן גם ארוכות מאוד, וגם משמחות מאוד
איך גורמים לילדים לאכול מאכל סיני מסורתי עתיק יומין? פשוט מאוד, הופכים אותו למפלצת צבעונית ש"מקיאה" את המילוי שבפנים. נשמע דוחה? ובכן, המסעדה שמגישה אותן הפכה ללהיט ברגע
לפני שלוש שנים נכנסו כיסוני הדים סאם הטעימים והבריאים לחיינו, והם כאן כדי להשאר. הצצה למפעל הדים סאם העסוק בארץ
תכירו את דינג דונג, מסעדת דים סאם חדשה שנפתחה בכפר סבא ומציעה כיסונים במחיר 5 שקלים ליחידה. בעלי הרשת מתכננים בשלב הבא להרחיב אותה לכדי 25 סניפים ברחבי הארץ
הם שובבים, ממכרים, ואפשר למלא אותם באינסוף מרכיבים. בסדנה מקצועית ומפורטת מסביר השף המנוסה בועז צאירי איך תקפלו דים סאם בעצמכם
טרנד הדים סאם יוצא מחוץ לתל אביב ונוחת בראשון לציון - עם מקום חדש שעתיד להפתח בעיר ויציע דים סאם בעבודת יד תחת השם Tapayoka
מכל העדות ובכל הצורות - פרויקט הכיסונים הכי טובים בארץ שהגיעו אלינו מסין ועד דרום אמריקה, ויגרמו לכם לרצות להיכנס לאחד מהם
בתקופה של חודש נפתחים 4 מקומות חדשים שמציעים דים סאם ומאותתים שכיסונים מאודים הולכים להיות הדבר הכי חם בסתיו הקרוב
בעוד כחודש תפתח רשת דים סאם חדשה, שתציע כיסונים מאודים ממולאים כל טוב, שחמושים בטעמים אקזוטיים ויתרונות בריאותיים המאיימים להיות ההתמכרות הבאה
כיסוני הדים סאם האסיאתיים מחביאים בתוכם שלל אוצרות, ופותרים את הבעיה למי שחפץ בפינגר פוד מקורי. אולגה יסובסקי מכינה דמפלינגס בריאים לעצלנים מדפי אורז
ישראל אהרוני מספק את הסודות והדרכים להכנת הדים סאם המושלם, לצד מתכון של וילמה מגפנשתאי מהדים סאם סטיישן
אולי בזכות המיתון אוכל הרחוב האסיאתי יעשה את העליה הגדולה שכולנו מחכים לה. במינגלינג החדשה ממש משתדלים בכיוון
אם באמת ירד היום גשם, הדים סאם כדורי עוף בסומסום קלוי של ערן ירוחם זה בדיוק מה שאתם צריכים
בצפון אבן גבירול ובמרחק צ'ופסטיק זו מזו נפתחו לאחרונה שתי מסעדות שמגישות סושי, אבל לא רק
המרקיה של אבן גבירול "זופה" עוזבת עד לסתיו ובמקומה יפתח "באו" שכשמו כן הוא, דוכן לדים סאם