בוסה אחרונה: בסבוסה כשרה לפסח שתעשה שמח גם במימונה
אורלי פלאי תופסת שתי ציפורים במכה ומשתמשת בקמח המצה שנאגר במהלך החג להכנת בסבוסה מתוקה בסירופ תפוז שתשדרג גם את המימונה
אורלי פלאי תופסת שתי ציפורים במכה ומשתמשת בקמח המצה שנאגר במהלך החג להכנת בסבוסה מתוקה בסירופ תפוז שתשדרג גם את המימונה
תזמון מושלם, שילוב מושלם, מתכון מושלם. לפעמים הכול מתחבר
שנים ארוכות של ביקורים במסעדת תשרין ותחינות בלתי אלגנטיות עשו את שלהן, כנראה, וגם אתם יכולים ליהנות
השגרירה החדשה של הקינוח הפופולרי בישראל התייצבה 230 מטרים בלבד מהמלכה של שוק הפשפשים, ולא מתכוונת לקוד קידה
במסגרת חגיגות התירס של מסעדת קלארו, שיימשכו לאורך כל חודש יולי, תוגש גם בסבוסה על בסיס פולנטה, וכשהמזרח התיכון פוגש את איטליה, מתקבלת תוצאה שאי אפשר לעמוד בפניה, תוסיפו לה כדור גלידה או קצפת וקיבלתם את קינוח הקיץ המושלם
רק מערבבים את כל המרכיבים בקערה ולתנור - בסבוסה היא אחת העוגות הקלות ואולי הטעימות שבהן. בזכות תוספת של יוגורט לבלילה היא גם הולכת להיות אוורירית וקלילה במיוחד
הימים שלפני פסח מוקדשים לחיסול החמץ שנותר במזווה. אורלי פלאי-ברונשטיין מציעה לכם להפוך את הקוסקוס לעוגת בסבוסה מפנקת ונימוחה
קשה להתנגד לעוד מעויין מתקתק מעוגת הבסבוסה. מיכל בוטון אופה בזריזות עוגת סולת מושלמת בניחוח עז של שקדים