ארנצ'יני במילוי מוצרלה שנמתחת ונמתחת
אינס שילת ינאי חוברת לשף שלומי בן שלום ממסעדת פלומינו הירושלמית וביחד הם מלמדים אותנו איך מכינים את הארנצ'ני המושלם
אינס שילת ינאי חוברת לשף שלומי בן שלום ממסעדת פלומינו הירושלמית וביחד הם מלמדים אותנו איך מכינים את הארנצ'ני המושלם
עולם המסעדנות שב לחיים ואנחנו כאן כדי להרים לו. בכל פעם נבחר מנה ממסעדה אהובה ונלמד אתכם איך להכין אותה בעצמכם. והפעם מנה קיצית של כדורי ארנצ'יני זהובים ופריכים מעל צזיקי לאבנה רענן של קפה לביא
מבחוץ הם זהובים ופריכים, מבפנים הם נותנים לגבינה לעשות את שלה. אתם עוד פה?
נועה לוי, השפית של קזינו סן רמו, עושה שילוב מקורי ואפילו קצת חצוף (בקטע טוב) בין המטבח האיטלקי והערבי עם מנה מפתיעה של ארנצ'יני פריקה, על גספצ'יו קר
אבי ביטון מבקר במסעדת סילו בחולון ומכין בהשראתה מנת ארנצ'יני מופלאה, עם קיצור דרך משגע - אין צורך להכין ריזוטו, אפשר להסתפק באורז לבן
הבעיה הכי גדולה עם תבשיל הריזוטו המפורסם היא שאי אפשר לחמם אותה מחדש. אז מה עושים? מכינים כדורי ארנצ'יני זהובים ופריכים
מאיה דרין מפנקת את המשפחה עם כדורי ארנצ'יני - נשנושי אורז פריכים בסגנון איטלקי הממולאים בגבינת מוצרלה חמה ונוזלית ועטופים בפירורי לחם
אירוח במרפסת בערב של קיץ מחייב נשנושים קלילים וטעימים. אז למה שלא תכינו ארוחת צ'יקטי ובה טאפאס איטלקי שמתחברות נפלא לכוס יין