בין הומור לפרובוקציה: הקמפיינים הנועזים של ענקיות המזון המהיר
מהלך שיווקי שמצליח לרגש, להצחיק ולעורר דיון ציבורי הוא נשק רב עוצמה במאבק על המודעות למותג והרחבת נתח השוק. מה אפשר ללמוד מהמהלכים הבלתי נשכחים של מקדונלד'ס, ברגר קינג ו-KFC?
מהלך שיווקי שמצליח לרגש, להצחיק ולעורר דיון ציבורי הוא נשק רב עוצמה במאבק על המודעות למותג והרחבת נתח השוק. מה אפשר ללמוד מהמהלכים הבלתי נשכחים של מקדונלד'ס, ברגר קינג ו-KFC?
גם בעידן הפרזנטורים והמשפיענים, שמשתנה ומשתדרג כל הזמן, דווקא דמויות אייקוניות שהולכות יד ביד עם מותגים לאורך שנים ממשיכות לתפוס מקום של כבוד ולהישאר בזיכרון הצרכנים
גם השנה, הסוודר המכוער של מיקרוסופט הפך לבסט סלר, אבל למה בכלל חברה בסדר גודל כזה מוציאה מוצר שלא קשור למותג שלה בשום צורה, ואיך יתכן שזה כל כך מצליח? מסתבר שלצרכנים יש יותר חוש הומור ממה שחשבתם
פחות איחור אופנתי, יותר כמו שלוש שנים וחצי של טיזינג צ'יקני כמעט אכזרי, אבל בואו לא נהיה קטנוניים
יין בשקיעה, קוקטייל בסופ"ש ומוצרלה בטיגון עמוק: החדשות הטעימות של ישראל
שלוש שנים לאחר שהוציאה לדרך קאמבק ישראלי, הגיע הזמן שמישהו ייתן לה כבר תעודת זהות כחולה, לא?
רשת המזון המפורסמת עוררה סערה לאחר שלקוחותיה בגרמניה קיבלו פוש ובו נכתב "יום הזיכרון לליל הבדולח, פנק את עצמך בעוף פריך בתוספת גבינה". לאחר כמה דקות הרשת התנצלה "הייתה לנו שגיאה במערכת"
בחורה מניו זילנד חשפה תמונה של שקית עם "התיבול הסודי" של הרשת הפופולארית ומסתבר שיש שם תבלין אחד עיקרי ששולט ומשפר את הטעם של העוף - אבל גם מעורר מחלוקת
את החופשות שלהם בחו"ל הם מתכננים לפי סניפי הרשת ויש להם אפילו טכניקה מיוחדת לאכילת העוף המפורסם בעולם. ומה הסניף הכי מיוחד שיצא להם לבקר? הכירו את המעריצים הישראלים של הרשת הפופולרית
אם גם אתם מתכוונים לטייל (ולאכול) בפסח, כדאי שתיכנסו לכתבה הזו: קבלו 5 מסלולים שווים וירוקים שיפתחו לכם את התיאבון
אחרי שנים מתסכלות ושלושה ניסיונות כושלים, נראה שמשהו בכל זאת מסתדר הפעם בשידוך
הקריירה הקולינרית של "הקולונל" הרלנד דייוויד סנדרס התחילה בגיל מאוחר יחסית, אבל מאז שפיתח את המתכון הסודי הפכה רשת קנטאקי פרייד צ'יקן לענקית העופות המטוגנים העולמית המוכרת בלמעלה מ-140 מדינות
תפריטי חג עשירים, מנות מושחתות אך כשרות לפסח, פתיחות חדשות וגם מסעדה שמזמינה לליל הסדר: החדשות הכי טעימות בישראל
KFC חיכו לסוף משבר הקורונה כדי לפתוח עוד סניף, למרות השמועות הבראסרי ייפתח בשבוע הבא, ומסעדת אייבי מציגה תפריט קז'ואלי ונגיש, שאוכלים בידיים ברחבה הפתוחה
טבחית חובבת פרסמה את המתכון המהיר שלה לחזה עוף מטוגן בסיר טיגון ללא שמן וגרפה שבחים ברשתות החברתיות: "זה נראה מזמין והטעם נהדר". הסוד? בתערובת התבלינים והעשבים
שני המבורגרים חדשים, פעמיים אסף גרניט, סטריט פוד אסיאתי, ו-KFC אחת שמוכיחה שהיא עוד לא אמרה את המילה האחרונה בישראל. פברואר הוא אמנם חודש קצר, אבל לא מעט מקומות חדשים (ושווים!) הספיקו להיפתח בו, קבלו עדכון על קצה המזלג
בהתרגשות רבה סיפרנו לכם בשבוע שעבר על פתיחת הסניף הראשון של KFC בישראל, אבל בסוף השבוע האחרון הדברים קצת יצאו משליטה עם דיווחים על תורים של שעה וחצי, אנשים שהזמינו ולא קיבלו אוכל ודיווחים על התפרעויות
שמונה שנים אחרי שסגרה פה את הסניף האחרון ואחרי שלושה סיבובים שכשלו, KFC מנסה כאן שוב את מזלה, עם סניף ראשון בנצרת, והפעם בגרסה הלא כשרה, אז האם הפעם הצליחו לשחזר כאן את הטעם הטוב והמוכר? נסענו לבדוק
רשת KFC עם דלי העוף המפורסם בדרך חזרה לישראל, והפעם באמת, בקונדיטוריית נולה יחגגו את יום האגסים, דודו ויוסף ממשיך להתרחב עם מסעדת בשרים חדשה וגם בייקרי, וסרפינה סוף סוף פותחת גם ללאנץ' עסקי, פותחים שבוע ראשון של דצמבר
7 שנים אחרי שסגרה את פעילות בישראל, ל"גלובס" נודע כי קנטאקי פרייד צ'יקן מתחילה לגייס הנהלה למטה שיוקם מחדש בישראל
עקב "משבר העופות" של KFC, שנוצר בשל תקלה במשלוח העופות לסניפים - סניפי רשת המזון המהיר בממלכה המאוחדת נותרו סגורים לשבוע נוסף - והבריטים בהיסטריה. מתכון - המתיימר להיות הדבר האמיתי - דלף לרשת כדי להרגיע את הציבור הזועם
רוצים ללמוד להכין עוף פריך, מלוח ומטוגן עם החלק הקריספי המגרה שהפך את ה-KFC למותג? כימאים עלו על הסיבה מדוע אנחנו כל כך אוהבים עוף מטוגן - וגם מדוע לפעמים עוף מריח לנו כמו דג?
אבוי לנו! המנה החדשה של רשת המסעדות KFC מציעה שילוב מטמטם חושים של מוצר הדגל שלהם - עוף מטוגן - והדבר השני הכי טעים בעולם: פיצה מרגריטה. האם כך נראה גן עדן או גיהנום?
כנפי העוף אותן מציעה רשת קנטאקי פרייד צ'יקן לסועדיה אולי טעימות אך הן גם מלכלכות מאוד. הרשת מציגה מגש חדש שיפתור את הבעיה
ריימונד אלן, ממקימי רשת קנטאקי פרייד צ'יקן מצהיר כי כף רגלו לא תדרוך בה שוב, "החברה הרסה את המוצר", הוא אומר
מוניקה סאמן הייתה בת 7 כשסעדה עם משפחתה ברשת המזון המהיר בסידני, אך מנת עוף נגועה בסלמונלה גרמה לה לנזק מוחי ולפגיעה בלתי הפיכה בדיבור. הפיצוי: 8.3 מיליון דולרים