קוביות פולנטה כמו במסעדה
אסף גבאי מגיש אותה כמנת פתיחה, אתם מקבלים אישור ממנו להתייחס לזה כאל ארוחה שלמה
אסף גבאי מגיש אותה כמנת פתיחה, אתם מקבלים אישור ממנו להתייחס לזה כאל ארוחה שלמה
אסף גבאי הרים פה תבשיל סמיך, עשיר ומשפחתי. אתם רק צריכים להביא חלה
אם תעצמו עיניים ותתעלמו מהעברית, אולי תצאו לטיול ערב פריזאי
קציצה אגדית, תעלומה מסתורית, חיוך אכזרי ועסקית כלכלית: פרשת בילוש מגיעה לסיומה הטעים
אסף גבאי ממסעדת שיינע מכין קרם אפונה קר, מתבל בנענע ושמיר, ועורם מעליו טרטר דג נא עם סלרי, לימון ושקדים פרוסים. אתם רק צריכים לעקוב
אסף גבאי הרים פה תבשיל סמיך, עשיר ומשפחתי. אתם רק צריכים להביא חלה
אסף גבאי נתן למאפה המסורתי הזה טוויסט טעים וקליל. אנחנו נתנו לו אולטימטום והשגנו את המתכון
העיר חשוכה והרחובות כמעט ריקים, אבל יש מסעדות שממשיכות לפזר אור בשביל כולנו, וזה חייב להספיק
בעבר הלא רחוק פתיחות של מסעדות כמו שיינע, של השף אסף גבאי, היו מתרחשות כאן חדשות לבקרים, אבל בתקופה הנוכחית זהו אירוע נדיר למדי ומאד משמח, אכלנו שם ארוחה טובה וכיפית, ונחזיק אצבעות להצלחתה, מגיע לה
בתקופה בה המושג "מסעדת שף" הולך ונעלם, השף אסף גבאי החליט לפתוח את שיינע - מסעדת דגים ופירות ים, בה אפשר לשבת על הבר לפרק סרטנים ביחד, לשתות כוס יין ולהביט אל הרחוב התל אביבי. תודו שזה נשמע מושלם