קראק פאי פטנט של עמוס חיון
תחתית פריכה על בסיס שיבולת שועל ומלית קרמית עשירה וזהובה. מתכון לפאי הכי ממכר ואהוב בעולם בגרסה מקוצרת ומופלאה של השף קונדיטור עמוס חיון
תחתית פריכה על בסיס שיבולת שועל ומלית קרמית עשירה וזהובה. מתכון לפאי הכי ממכר ואהוב בעולם בגרסה מקוצרת ומופלאה של השף קונדיטור עמוס חיון
הקינוח שכולנו זקוקים לו עכשיו, מתוך פרויקט מתכוני החטופים של עדי שילון ו-Foodish
להתחיל חזק, להגביר, ולהבין איך מנערים ומשקשקים עיר
אפשר לסגור שם בדיוק את הפינה המתוקה הזאת שכולם כל כך צריכים לסגור, ואפשר פשוט להתחיל משם את מסע דילוגי האוכל שלכם, ולעצור
אחיות צעירות עם סף ריגוש גבוה במיוחד החליטו לקבל את העונה הקרה באחת הדרכים ההגיוניות ביותר שאנחנו מכירים. זו התוצאה
שלושה קינוחים צדו את עינינו באינסטגרם השבוע, והמטרה שלנו היא להספיק לסמן עליהם וי בשבוע הקרוב, מציעים לכם לעשות את אותו הדבר
קפה 48 ימכור קראק פאי לקהל הרחב למשך שבועיים, מסעדת דיקסי מציינת את האוקטוברפסט בפסטיבל בירה והלנה בנמל חוגגת 10. ארוחה מפסקת של שבוע מתחילה עכשיו