אל תקומו מהספה, הן כבר יבואו אליכם: פיצות-חורף חדשות בדיוק נכנסו לתנור
אחיות צעירות עם סף ריגוש גבוה במיוחד החליטו לקבל את העונה הקרה באחת הדרכים ההגיוניות ביותר שאנחנו מכירים. זו התוצאה
אחיות צעירות עם סף ריגוש גבוה במיוחד החליטו לקבל את העונה הקרה באחת הדרכים ההגיוניות ביותר שאנחנו מכירים. זו התוצאה
הסוד האמיתי של הבבקה שוקולד הוא דווקא בפשטות, ומירב שיינר עומדת לקחת אתכם יד ביד ולהמחיש את זה
גם השבוע מתארח במדור ברק כהן, הקונדיטור המוכשר של מסעדת מגזינו, עם העוגה האולטימטבית לקבל איתה את הסופ"ש - בבקת שוקולד, המשלבת בין עוגה בחושה ופשוטה לעוגת שמרים גבוהה ומרשימה, את כל זה מצפים בגנאש שוקולד מבריק ונהדר ומקשטים בהמון הפתעות
אם יש לכם עוגת בבקה שמרים בתנור - סימן שבא החורף. מתכון למאפה הנצחי שקשה לסרב לו