פיש אנד צ'יפס הכי אמיתי שיש
עומאר עילוואן השף של מסעדת קפטן הוק ביפו משתף אותנו במתכון הסודי שלו למנת פיש אנד צ'יפס מושלמת
עומאר עילוואן השף של מסעדת קפטן הוק ביפו משתף אותנו במתכון הסודי שלו למנת פיש אנד צ'יפס מושלמת
עד שתגיעו לכאן בפעם הבאה מקומות חדשים בטח כבר ינסו את מזלם. כדאי להם לדבר קודם עם ארז
המנות כאן בגודל שמספיק לכל מסעדות תל אביב ביחד ורוב התפריט סביר. עכשיו נשאר רק לתקן כמה דברים קטנים
נתחים של פילה ברמונדי בשרני בטמפורה לצד איולי עשבי תיבול - פינוק זהוב ופריך שאהוב על ילדים ומבוגרים כאחד
לא צריכים לטוס לאנגליה בשביל לאכול פיש אנד צ'יפס ראוי. דוכן חדש נפתח בנמל יפו ועל פי כל העדויות - הוא טוב כמו המקור
דגי בטשון, אחת מחנויות הדגים המוצלחות בת"א, עברה בשבוע שעבר למקום חדש, בו היא מציעה את אותה סחורה מעולה וטרייה, רק שכעת תוכלו ליהנות מהדגים גם באכילה במקום: נאים, על הפלנצ'ה או בטיגון עמוק, במחירים אטרקטיבים במיוחד. כל הפרטים
אם ראשת ממשלת בריטניה לא תצליח להעביר הסכם בפרלמנט או לקבל דחייה מהאיחוד, תיאלץ הממלכה לפרוש מאירופה ללא הסכם. כעת מסתבר שבין הצרות שיביא מהלך כזה על הבריטים תיפגע גם אספקת הדגים
לפעמים כל מה שצריך זה כמה שעות של בריחה קצרה מהיומיומיום, פאב אירי ספון עץ, בירה קרה ומנת פיש אנד צ'יפס שאי אפשר להפסיק לאכול
יש סודות בבישול שלא תמיד מגלים לנו, מה שבטוח, פעמים רבות הצלחת המנה תלויה כבר בשלב בחירת חומרי הגלם. השף נועם כהן מפישופ בשרונה מרקט בדק 30 דגים שונים עד שהגיע לסוג הבשרני והעסיסי ביותר לפיש אנד צ'יפס למושלם
במקום קטן באשדוד תופס אבי ביטון שתי ציפורים במכה: חנות דגים עם סחורה טרייה שמגיעה מדי יום מהנמל ובסמוך לה מסעדת ז'קוב דגים שמכינה מהם מטעמים. ויש גם מתכון משגע לסופ"ש לדגים בפיתה
לכבוד יום הפיש אנד צ'יפס הבינלאומי שחל היום וגם לכבוד החודש שפותח באופן רשמי את הקיץ, השפים ינאי ארז וניר כרמלי מבר דגים, מלמדים איך להכין בבית בקלות את המאכל שכבש את הרחוב הבריטי ואח"כ את כולנו
אין זמן טוב יותר מהקיץ בשביל להתענג על מנה של פיש אנד צ'יפס. שירה עזרא קיסוס, מחליפה את הבלילה הקלאסית בטאץ' הודי של ג'ינג'ר, שום, צ'ילי ותבלינים ועוטפת הכל בקמח חומוס
בלי אף מילה על פלאפל: סצנת אוכל הרחוב בישראל עוברת בתקופה האחרונה שינוי משמעותי. כבודם של החומוס, השווארמה והבורקס במקומו מונח, אך לצדם רחובות ישראל חווים מהפך קולינרי
השף דן זוארץ מ"דלידה", החמארה הלוהטת בשוק לוינסקי, הרכיב לנו משתה פורימי שיכור כיד המלך עם מנות שכיף לאכול לצד הרבה אלכוהול. אז יאללה מזמינים חברים, מתחפשים וחוגגים
מה קורה כששף אייל שני, מלך הפיתות הבלתי מעורער של ישראל, מארח את השף הראשי של מוסד הפיש אנד צ'יפס הגדול ביותר בלונדון לערב של פחמימות?
איך מכינים פיש אנד צ'יפס כמו בריטים? איך לבשל ביף וולינגטון כהלכה? טליה פבזנר מלמדת להכין מנות עיקריות קלאסיות מהמטבח האנגלי
למי שאין כוח לריחות הטיגון במטבח הביתי אבל עדיין רוצה לחגוג את חנוכה: קבלו המלצה ל-10 מנות מטוגנות מצטיינות
בעיר נמל אנגלית, פוגשת נועם סולד בהיסטוריה של פיש אנד צ'יפס ומנסה להבין מי גרם לשידוך המופלא הזה