סוטלאץ': אורז עם חלב - הגרסה הטורקית
יש משפחות שאוכלים אותו לארוחת הבוקר, באחרות הוא משמש כקינוח ויש מי שיכול להישבע שהוא פינוק החורף המושלם. אם עוד לא התאהבתם, זה הזמן כי עז תלם במתכון לפודינג אורז (ארוז קון לצ'ה) עשיר וקרמי, הפעם בגרסה הטורקית
יש משפחות שאוכלים אותו לארוחת הבוקר, באחרות הוא משמש כקינוח ויש מי שיכול להישבע שהוא פינוק החורף המושלם. אם עוד לא התאהבתם, זה הזמן כי עז תלם במתכון לפודינג אורז (ארוז קון לצ'ה) עשיר וקרמי, הפעם בגרסה הטורקית
ארוחת ליל הסדר העמוסה לא שלמה בלי קינוח קליל וקל לעיכול. יהלומה לוי מהביסטרון בת"א מגישה סוטלאץ' - פודינג אורז אוורירי ועדין בניחוחות תות וקוקוס
חימום היחסים עם טורקיה מיד מזכיר לנו פודינג אורז בניחוח הדרים, שאפשר אמנם לאכול כל השנה, אבל ודאי בפסח. שפית אביבית פריאל ממסעדת אוזריה מלמדת להכין סוטלאץ'