המטבח הבריא: קיש מקמח כוסמין
נלי קרפנר, מ"המטבח של נלי" ביפו, מלמדת איך אופים קיש שחום ונהדר על טהרת קמח הכוסמין, קמח שלו יתרונות בריאותיים מובהקים על פני החיטה
נלי קרפנר, מ"המטבח של נלי" ביפו, מלמדת איך אופים קיש שחום ונהדר על טהרת קמח הכוסמין, קמח שלו יתרונות בריאותיים מובהקים על פני החיטה
בטור חדש, מציעה נלי קפרנר אופציות מהירות לארוחות מזינות. והפעם תכירו את הקייל, זן של כרוב שמפוצץ בסיבים תזונתיים וויטמינים ומתכון לקדירת קטניות וקייל