לפני שנה זה היה המקום הכי לוהט בת"א. לאיש המחייך הזה זה לא הספיק
צביקי עשת הקים מעדנייה, חימם תנורים במאפייה יוונית והרים פופ-אפ אסייתי משגשג. ברור שזה לא הספיק לו
צביקי עשת הקים מעדנייה, חימם תנורים במאפייה יוונית והרים פופ-אפ אסייתי משגשג. ברור שזה לא הספיק לו
שתי בשורות גדולות לתחילת השבוע: יורשיו של השף אביב משה פותחים מסעדה חדשה במקומה של סזרינה בקיסריה והשף ניצן רז יורד לעם עם מסעדה חדשה במחירים נגישים
מסעדות ראשון לציון חוגגות בימים אלו את "טעם ראשון" - פסטיבל קולינרי מקומי. הצצה אל מאחורי הקלעים של כמה מהמסעדות המשתתפות
השף ניצן רז יפתח בעוד כחודשיים מסעדה חדשה במתחם יס פלאנט בראשון לציון שתציע לתושבי השפלה אוכל אסיאתי-דרום אמריקאי
הלוקיישן נפלא אבל האוכל קצת פחות. אבי אפרתי אוכל ב-Pipa החדשה של ניצן רז בתל אביב ומגלה ארוחה סתמית הזקוקה למקצה שיפורים
מסעדת סיטי סמבה של השף ניצן רז שהיתה אמורה להפתח בתל אביב, עושה הסבה ובמקומה תפתח מסעדת טאפאס ספרדית יפנית
אבי ביטון מפספס הדלקת נרות ואידי זוכר את עצמו עם כתר על ראשו. 6 שפים חוזרים לזכרון ילדות מחנוכה ומנדבים מתכון ביתי
מסעדנים עם מסעדות מוערכות פותחים את הדבר הבא: מקום קטן יותר ועממי. האם זה אומר שנגמר לאנשים הכסף? או שמא טרנד הביסטרו בפתח
ניצן רז, ממסעדת סושי סמבה, עומד לפתוח בעוד כחודשיים אחות קטנה בשם סיטי סמבה בבית ציוני אמריקה בתל אביב
השף ניצן רז ממסעדת סושי סמבה התארח בוואלה! אוכל וענה על שאלות הגולשים והדגים שני מתכונים
סלטי קיץ לא שגרתיים מהמטבח האיטלקי והים תיכוני לימים הבוערים. השף ניצן רז הופך את הקערה על פיה
אבי אפרתי חושב שמסעדת אונו החדשה היא מקסימום פיאט מקרטעת. העובדה שניצן רז חתום על התפריט רק מוסיפה לאכזבה
השף ניצן רז וסוללת משקיעים השיקו בשבוע שעבר את מסעדת אונו בתל אביב, שתלאות הקמתה תועדו בסדרת ריאליטי
מעבר לישבנים מקפצים ומוזיקת סמבה, תוכלו להתנסות במאכלים ברזילאים של השף ניצן רז ממסעדת סושי סמבה
ערוץ האוכל מפיק סידרת דוקו-ריאליטי בשם "פותחים מסעדה" בה יתועדו ההכנות לפתיחת אונו, המסעדה החדשה של שף ניצן רז
השף ניצן רז כבר לא מגלגל רק סושי אלא גם לש בצק. בקרוב הוא עומד לפתוח מסעדה איטלקית חדשה בתל אביב
השף ניצן רז ממסעדת סושי סמבה לא מניח לשמן הרותח להתקרר לרגע ומביא מתכונים מטוגנים בבלילת טמפורה
מתכוני שפים לצד משל וקידוש ביום שישי. הספר "לא על האוכל לבדו" מאגד את כל אלה ותורם את הכנסותיו לבית השאנטי
אחד אוהב את זה נא והשני מצפה את זה בכחול. שפים עיליים מספרים מהי המנה החושנית במסעדה שלהם. יש גם מתכונים