ביצה מקושקשת טוניסאית
לכאורה מקושקשת, מה כבר יכול להפתיע? חכו שתנסו את המתכון של איילה ג'ני למקושקשת טוניסאית, 10 דקות עבודה ולא תאמינו באיזה מעדן מדובר
לכאורה מקושקשת, מה כבר יכול להפתיע? חכו שתנסו את המתכון של איילה ג'ני למקושקשת טוניסאית, 10 דקות עבודה ולא תאמינו באיזה מעדן מדובר
שפית ביתית הדגימה כיצד מכינים פנקייק מקושקש - ופילגה את הרשת לשניים: אלה שנשבעו שזה גאוני והחלו להכין בעצמם ואלה שטענו כי מדובר בזלזול במנה המפורסמת. היו גם כאלה שטענו שמדובר בכלל במנה אוסטרית מוכרת - הקייזרשמרן
לכאורה מנה כל כך פשוטה שאנחנו מכינים כלאחר יד לארוחת הבוקר או הערב, אבל אחרי שתכינו אותה פעם אחת כמו שצריך לא תוכלו לחזור לגירסה היבשושית שאתם מכירים. אלון בר מוביל אותנו את כל הדרך למקושקשת המושלמת שתהפוך את הבראנץ' בסופ"ש למפנק יותר
עובדת במלון חשפה את התהליך (הדוחה) שעוברות הביצים לפני שהן מגיעות לצלחת שלכם עם סרטון שצבר מעל 20 מיליון צפיות וגרם לאנשים להישבע שיותר לא יקומו לארוחת הבוקר. וגם: המחקר שמצא כמה מים יש בתוך המקושקשת בבית המלון
השף וחוקר המזון אלטון בראון שיתף את המרכיב הסודי אותו הוא מוסיף לתערובת הביצה המקושקשת כדי להעניק לה "מרקם עדין כמשי" - ורוב הסיכויים שכבר יש לכם את זה במקרר. בכלל מסתבר שלהשתמש בחלב זה חטא ויש לו גם אופציה מפתיעה למקושקשת חריפה
הרבה מאוד אנשים נוהגים להוסיף חלב בזמן הכנת הביצה המקושקשת שלהם. אלא שמתברר שזו טעות חמורה מאוד. רוצים לדעת איך להכין מקושקשת מושלמת בלי חלב? הטיפים בפנים
אם גם אתכם החום שבר ואתם מתכננים לבלות את הסופ"ש הזה בבית צמודים למזגן, קבלו ארבעה מתכוני ביצים שיהפכו את ארוחת הבוקר הביתית שלכם למושלמת באמת
שף בעל כוכב מישלן חושף את המתכון המיוחד שלו לביצים המקושקשות המושלמות, וזה ייקח לכם גג 40 שניות עבודה ולא תצטרכו מחבת
בלי חלב או שמנת: שף אמריקאי חשף את השיטה הטובה ביותר להכנת ביצה מקושקשת בבית. המצרכים: מלח, פלפל וחמאה. בתיאבון