"מעדני מיקי" מסירה מוצרי סלמון קפוא מחשש לליסטריה
החברה הודיעה על הרחבת ההחזרה היזומה של המוצר המשווק לשוק המוסדי, ביקשה מהלקוחות שלא לצרוך אותו והפנתה אותם למוקד השירות. "החברה עושה כמיטב יכולתה על מנת להימנע מתקלות מסוג זה", נמסר
החברה הודיעה על הרחבת ההחזרה היזומה של המוצר המשווק לשוק המוסדי, ביקשה מהלקוחות שלא לצרוך אותו והפנתה אותם למוקד השירות. "החברה עושה כמיטב יכולתה על מנת להימנע מתקלות מסוג זה", נמסר
לקוחות שהגיעו לערוך קניות אחרי ההודעות של משרד הבריאות על מקרי זיהום נוספים, הפעם במוצרי "בראכה" ו"מעדני מיקי", הביעו חשש: "צריכה להיות ביקורת נוקשה יותר על המוצרים". חלקם זעמו על התנהלות חברת "בראכה": "בושה ששירות הלקוחות סגור"
דני קרסו, איש עסקים צרפתי מתחילת המאה ה?20, בטח לא חלם ששמו ייחקק בזיכרון הישראלי דווקא כמעדן חלב. מורן אברביה, תושבת חולון בת 30, מדירה רגליים ממפעל הנעליים שקרוי על שמה, ומיקי קאופטייל ייצר מעדנים בת"א הקטנה רק כדי להתפרנס, לפני שהפך לשם שמככב על המדפים
משרד הבריאות מזהיר את הציבור מפני רכישת "פילה מטיאס" של חברת "מעדני מיקי" בשל חיידק הליסטריה שהתגלה בחלק מהאריזות. מדובר באריזות שעליהן תאריך התפוגה: 25.11.10
לרגל השקת פס הסלטים של רפי כהן, לקחנו לטעימה עיוורת 5 סלטים מקופסה ובדקנו מה באמת הטעם שלנו כשמדובר במשחות תעשייתיות
מעדני מיקי חוגגים 70, רותם דרוב יצא אל מפעל הדגים בראשון לציון ושמע כמה דברים על החמצה, כבישה המלחה ועישון בנסורת. כן, נסורת
יצרנית הסלטים ומעדני הדגים תשקיע 10 מיליון שקל בהליך המיתוג, שיכלול השקה של סלטי חומוס חדשים ואריזות רב-פעמיות