במחילת הארנב: מבשלת הבירה החדשה שמתכוונת לשנות את הרגלי השתייה שלנו
לפני כשנה נפתחה בתל אביב מבשלת בירה שמתמקדת ב- IPA. הצטרפו אל מירה איתן ומועצת סנהדרינק לביקור אצל הארנב הלבן
לפני כשנה נפתחה בתל אביב מבשלת בירה שמתמקדת ב- IPA. הצטרפו אל מירה איתן ומועצת סנהדרינק לביקור אצל הארנב הלבן
חוקרים מאוניברסיטת איידהו גילו שכשות, רכיב שנותן לבירה את טעמה המריר והייחודי, מכיל חומצות שיכולות לעכב התפשטות של סרטן, חיידקים ודלקות. כעת הם שוקדים על פיתוח תרופות המבוססות על הצמח