תערובת תבלינים ארומטית לצליית בשר או עוף
עוד רעיון מעולה לשידרוג הבשר שלכם ביום העצמאות. תערובת של אורגנו, כמון ושום שעוטפת את נתחי הבשר ומתאימה במיוחד לשקדי עגל אבל לא רק
עוד רעיון מעולה לשידרוג הבשר שלכם ביום העצמאות. תערובת של אורגנו, כמון ושום שעוטפת את נתחי הבשר ומתאימה במיוחד לשקדי עגל אבל לא רק
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשהטמפרטורות יורדות, מגיע זמנם של התבשילים לזרוח. לחורף חם באמת, מומלץ להכין כמונייה, תבשיל טריפוליטאי שמאגד מכל טוב בסיר אחד - תפוחי אדמה, שעועית, בשר ושפע תבלינים ריחניים
בוריק מטוגן ממולא בבשר וביצה, המקום המושלם ללאנץ' חורפי, מאפייה מושחתת ועוד. מדור חדש מגיש את המקומות הכי טעימים שעשו לנו את החודש