קציצות כפתה טורקיות עם ממרח שעועית
קציצות קטנטנות מהמטבח הטורקי שאוכלים מעל ממרח שעועית ותערובת פיקנטית של צנוברים ופלפל חריף. רק אל תשכחו פיתות או חלה
קציצות קטנטנות מהמטבח הטורקי שאוכלים מעל ממרח שעועית ותערובת פיקנטית של צנוברים ופלפל חריף. רק אל תשכחו פיתות או חלה
הכופתה, הלביבה ההודית המפורסמת, מקבלת טיפול עשרת אלפים בשמן עמוק מהשף יובל בן נריה ממסעדת טאיזו
נתח כף העגל הוא בעל אחוזי שומן נמוכים וטעם נהדר. במתכון הבא צולים אותו כמו המבורגר קטן ומכינים ממנו קבב כופתה מרוקאי עם סלט של ירקות על הגריל