ירקות שורש כבושים ונהדרים שמוכנים תוך 48 שעות
אם מאסתם במלפפון ובכרוב המשעממים, שניר אנג סלע במתכון פשוט אך מושקע לשלל ירקות שורש שפשוט כיף לנשנש
אם מאסתם במלפפון ובכרוב המשעממים, שניר אנג סלע במתכון פשוט אך מושקע לשלל ירקות שורש שפשוט כיף לנשנש
הלימונים הקטנים והרכים שוטפים את השווקים, וזה בדיוק הזמן להכין אותם בבית
לרגל עונת המסיק, השף חוסם עבאס ממסעדת אל באבור ועידו תמיר מבוטיק פתורה נותנים מתכון והסברים איך מכינים זיתים כבושים בבית
עונת המסיק כבר כאן, העצים עמוסים זיתים והילדים בבית. אם יש לידכם עץ בקרבת מקום, זה הזמן לרתום את כולם ולכבוש זיתים לבד - אתם הולכים להיות גאים בתוצאה המופלאה. לא בטוחים איך עושים את זה נכון? אספנו עבורכם מקבץ מתכונים שונים לכבישת זיתים ביתית
אהבה לתהליכים קולינריים ממושכים לצד חוסר יכולת לזרוק אוכל לפח הולידו אצל הבשלן דור וגנר את האובססיה לכבוש כל דבר שנקרה בדרכו, בכתבה מיוחדת הוא משתף אותנו בשלושה מתכונים נהדרים לכובש המתחיל: לימונים קטנים, סרדינים טריים ונתח ויסבראטן שהופך לברזאולה נהדרת
בחומר גלם שנכבש מסתתרת תמצית הטעם, שלא לדבר על חיי המדף הארוכים לה הוא זוכה. השף שניר אנג סלע, ממסעדת גוז' ודניאל, כובש כל מה שנקרה בדרכו: סינטה, אנשובי, ארטישוק ואפילו חלמונים
שביתת החקלאים שהחלה הבוקר הכניסה אותנו להיסטריית שימור. הנה הדרכים בהן תוכלו לשמר ירקות ופירות לימים הקשים
לכבוד עונת המסיק, מתכון לזיתים כבושים תוצרת בית, אבל הפעם ביין אדום לפי מנהג יהודי צפון אפריקה
לכל מי שיש עץ זית פרטי בגינה והוא נורא רוצה לכבוש את הזיתים שלו באופן עצמאי, יש לנו מתכון ברור ופשוט שמסביר שלב אחרי שלב איך עושים זאת בדרך הכונה