בקופסת שימורים ויותר טוב מכל סופר פוד: המאכל הבריא שאתם לא אוכלים
ד"ר מאיה רוזמן פותחת לכם את הקופסה ומגלה לכם עד כמה סרדינים בריאים וטובים לכם. הנה כל מה שצריך לדעת
ד"ר מאיה רוזמן פותחת לכם את הקופסה ומגלה לכם עד כמה סרדינים בריאים וטובים לכם. הנה כל מה שצריך לדעת
נועם פלס, הבעלים של מסעדת אוליברי, יצא ביחד עם השף יחיאל מליחי למסע בעומק סיציליה. מלאי השפעות ומתכונים הם חזרו כדי להכניס כמה שיותר מנות מהמטבח האדיר לתפריט המסעדה. פה הם סיפקו לנו מתכון נהדר לסרדינים ממולאים בפסטו על קוסקוס
הגיע הזמן לתת לסרדינים את הכבוד המגיע להם, והפסטה הזאת היא מקום טוב להתחיל ממנו
הגיע הזמן לתת לסרדינים את הכבוד המגיע להם, והפסטה הזאת היא מקום טוב להתחיל ממנו
סוכרת מסוג 2 היא מחלה כרונית יחסית נפוצה שמטרידה ישראלים רבים. כעת חוקרים מצאו כי יש דרך לעצור אותה, והיא עוברת דרך קופסת סרדינים. למעשה שתי קופסאות. איך זה בדיוק עובד?
אהבה לתהליכים קולינריים ממושכים לצד חוסר יכולת לזרוק אוכל לפח הולידו אצל הבשלן דור וגנר את האובססיה לכבוש כל דבר שנקרה בדרכו, בכתבה מיוחדת הוא משתף אותנו בשלושה מתכונים נהדרים לכובש המתחיל: לימונים קטנים, סרדינים טריים ונתח ויסבראטן שהופך לברזאולה נהדרת
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מבקר אצל פול במסעדת אספניה באשדוד, שם מכינים השניים מנת סרדינים מחותנים, ממולאים בעשבי תיבול, נוסח ספרד
מאיזה דג כדאי לצרוך קצת פחות, האם דגים משומרים הם בהכרח פחות בריאים, ומי המלך של הדגים? טל ניר אוחיון, הדיאטנית שלנו, עם כל התשובות
סרדינים טריים קל להשיג במהלך כל השנה, ולא תאמינו עד כמה פשוט וקל לכבוש אותם לבד בבית - בנוגע לטעם אין בכלל מה להשוות. השף יורם ניצן מסביר שלב אחרי שלב, איך בוחרים, איך כובשים וגם מכין סלסת ירקות חרוכים שמגישים עם הסרדינים לצד לחם ומתענגים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנה ראשונה קלילה להכנה וקלילה על הבטן. יוגב ירוס מכין את הסרדינים של סילוואנה פלאדינו, "צ'יפס" של סרדינים מטוגנים בשמן קנולה עם סלט שומר והדרים
הדוקטור הכי מפורסם בתחום האוכל מעניק מתכון לסרדינים מטוגנים ממולאים בעשבי תיבול
הצוללן הפיליפיני סלבדור לאו לעולם אינו צולל בלי המצלמה שלו - ואחרי שבע שנים, הוא זכה לאחד המראות המרהיבים ביותר. צפו בתיעוד הנדיר מלבו של נחיל בן מאות אלפי סרדינים
עליית מפלס המים הביאה להתרבות מהירה של הלבנון - דג מאכל שנהנה בעבר מפופולריות במטבח הישראלי. כעת הוא מאיים לשבש את האיזון האקולוגי באגם. האם דיג מוגבר הוא הפתרון?
במנהלת הכנרת מרגיעים כי לא מדובר בהרעלה אלא בתופעה טבעית, אך לבעלי החופים זה לא משנה: הרוחצים נרתעים מלהיכנס למים בעקבות אלפי הדגים המתים שצפים לאורך רצועת החוף
טעם של סרדינים כבושים הוא נפלא - הכינו מהם נשנושים קלים שמכינים מראש ורק מגישים כשמגיעים האורחים
דניאל וגל מגיעים לבירת פורטוגל, פוגשים את בקלה, הדג המקומי, מבקרים בגן העדן של השימורים ובקניון חצי עממי