מצאנו שמש בינואר: ארוחת צהרים מושלמת בשוק הכרמל
M25 בשוק הכרמל היא לא פחות מחגיגה לחיך ולכיס של חובבי הבשר. פורום ארוחות הצהריים מגיע למקום שבו הסלוגן "מסעדת שוק מחומרי הגלם הטריים ביותר" הוא לא קלישאה, אלא אמת לאמיתה
M25 בשוק הכרמל היא לא פחות מחגיגה לחיך ולכיס של חובבי הבשר. פורום ארוחות הצהריים מגיע למקום שבו הסלוגן "מסעדת שוק מחומרי הגלם הטריים ביותר" הוא לא קלישאה, אלא אמת לאמיתה
סמוך לקצביית המיט מרקט בשוק הכרמל תפתח מחר 25M, מסעדה זעירה צמודה שתגיש בשרים משובחים וטריים. בין השותפים בפרויקט - השף יונתן בורוביץ'
השף יהונתן בורוביץ' יסגור בשבוע הבא את קפה 48 בת"א לתקופה לא ידועה אחרי שלוש וחצי שנות פעילות
אחרי יותר משנתיים מאז הפתיחה חזר אבי אפרתי לקפה 48 בנחלת בנימין בתל אביב, רק כדי לגלות שהשף, יהונתן בורוביץ', הבשיל והתפתח, והאוכל שלו עשה קפיצה משמעותית קדימה
בלי לעשות רכישות מיוחדות או להתכונן מראש - השף יונתן בורוביץ' מקפה 48 מכין מאפה פסטה עם מוצרים שלכל אחד יש בבית
בתור סטודנט, הזמן והכסף הם המצרכים החשובים ביותר שלך. השף יונתן בורוביץ' מקפה 48 מכין קדירת עוף פשוטה שמכינים ביום ראשון ומספיקה לכל השבוע
רפי כהן, ארז קומרובסקי ושפים נוספים חולקים את הסודות הכמוסים של מקורות ההשראה שלהם, ומספרים על כיצד פוגשים ברעיון, ואיך הוא הופך למציאות בצלחת