טעימות
ארכיון הכתבות של טעימות22 כתבות משויכות לתגית זו
קוניאק? ברנדי? העיקר שיהיה KSLP
זה שאתם נמנעים מוויסקי ובירה בימי חג הפסח, לא אומר שאתם צריכים לשתות פחות טוב. להפך. הנה כמה המלצות על תזקיקים בדירוג KSLP (כשל"פ), שיעשו לכם חג שמח במיוחד
הסדנה הטובה ביותר בעולם
יצרנית הסינגל מאלט הטוב בעולם לשנת 2023, חוגגת את שבועות עם סדנת וויסקי וגבינות. כי אין סיבה טובה יותר להזיז את הגבינה, מאשר לעשות מקום לוויסקי
מסיבה בסופר: פסטיבל האלכוהול "פסטידרינק" של רשת 'חצי חינם', חוזר
לקראת סיום חגיגיות המונדיאל וסיום השנה האזרחית, רשת 'חצי חינם' חוזרת עם פסטיבל של חגיגת אלכוהול - 'פסטידרינק' בכל סניפי הרשת. בימי הפסטיבל יוצעו מבצעים אטרקטיביים על אלכוהול ובסניפי הדגל יוקמו עמדות טעימה של מיטב המותגים והפעם במסיבה מקפיצה בליווי dj
טעמתם פעם מייפל עם חזרת?
לכבוד המאכל הכי קשוח שמביא איתו חג הפסח, התיישבתי לטעום שילובים מוזרים במיוחד. הכל כמובן, לפי הבקשות שנאספו בעמוד האינסטגרם שלנו. בואו לצפות, אולי גם לטעום?
חלקן של המלאכיות: הנשים של מוזיאון הוויסקי
מירה איתן התאכזבה מסדנת וויסקי שבה השתתפו רק שני נשים. כמה חודשים לאחר מכן הגיע התיקון. ואיזה תיקון שזה היה
אין יקב. אין נוף. יש חוויה אחרת לגמרי
מרכז המבקרים של יקב נטופה מציע דרך מעניינת ללימוד של שפת היין. מירה איתן נסעה לבדוק את העניין הזה וחזרה עם מסקנות מעניינות
יוליוס קיסר: במזקקה שבסוף העולם עושים משקאות מופלאים
במזקקת יוליוס הופכים פירות מקומיים למשקאות שאי אפשר לעשות בשום מקום אחר. מירה איתן הצפינה לקיבוץ חניתה, שוחחה עם יובל ג'וב הרגיל - האיש שמאחורי התזקיקים, וטעמה כמה דברים טובים
האקדמיה לאלכוהול: לדעת יותר במחיר של דרינק וחצי
טליה לוין השתתפה בסדנת בירה, שוחחה עם אנשים שבכל הזדמנות אחרת לא הייתה מחליפה איתם מילה, שתתה בירות שבכל הזדמנות אחרת לא הייתה מתקרבת אליהן, והיא ממליצה בחום על החוויה. זה נגמר בנגרוני
תדר חביות: לשתות כמו היפסטרים
טליה לוין ביקרה ביריד היין של הבסטה והתדר, וחזרה עם המלצות לכמה בקבוקים שלא חייבים להיות היפסטרים כדי ליהנות מהם
וויסקי לייב 2021: סקנדל או פסטיבל?
עוד בטרם הסתיים יומו הראשון של האירוע, הופנו למארגנים לא מעט ביקורות, טענות ומענות. מירה איתן הייתה שם, הביאה את הזווית שלה וגם טעמה כמה דברים טובים
קרקס הפיות: לחוות יין כמו שלא חוויתם מעולם
הכינו את הרגשות. 'פיות היין' שירה גרנות ולי הופמן-אגיב, מספרות לנו על המופע החדש שיצרו, שמציע דרך חדשה לטעום יין לחוות יין וליהנות מיין
מועדון הוויסקי: הגיע הזמן לחשוב בקטן
במועדון הוויסקי הישראלי הבינו שלא תמיד יש ללקוחות זמן וחשק לצאת לאירועים, ולא לכולם יש חשק לשלם עבור בקבוק מבלי לטעום ממנו. יונתן ישי, מנכ"ל המועדון:אם לפני הקורונה היית מציע לי לקיים אירוע טעימות אונליין, כל אחד בביתו, הייתי חושד ששתית יותר מדי"
לכבוד יום הפסטה: המותג 'ברילה' "משיק "פסטה טראק" לטעימות חינם
לרגל יום הפסטה הבינלאומי שיתקיים ב-25.10, משיק המותג האיטלקי ברילה את פסטה 'פפירי' במהדורה מיוחדת בעיצוב על איטלקי (המעצב של רכבי אאודי) ומציג את ה-'פסטה טראק' , אירוע נייד עם ארוחת טעימות של פסטות ורטבים מיוחדים, לקהל הרחב וללא תשלום
מקסים להכיר: יקב אורלה, איזמיר
יקב אורלה, מהיצרנים הצעירים שמחזירים את טורקיה אל מפת היין הבינלאומית, הגיע לישראל. כדי לציין את האירוע, פתחנו שולחן מול אחד מדוכני השווארמה הטובים בתל-אביב ונחשפנו ליינות מקסימים וזנים שלא הכרנו - בוגזקרה, תזכרו את השם
תחת שמש טוסקנה: ביקור ביקב פיצ'יני
עודד (הנודד) וייס, צלח את מסכת הבירוקרטיה, טס לטוסקנה, איטליה והתארח ביקב פיצ'יני, היצרן של אחד מיינות הקינאנטי הנמכרים ביותר בעולם. זה נגמר עם שיר של לאה גולדברג
הגברים של מוזיאון הוויסקי
כמה נשים הגיעו לסדנת הטעימות של גלנמורנג'י במוזיאון הוויסקי? פחות ממספר הביטויים שנטעמו. מירה איתן חושבת שיש עוד לאן לשאוף, וחולקת רשמים
20 יינות מומלצים לראש השנה
אילו יינות ראויים לשולחן החג שלכם? על אילו אפשר לוותר? כדי לענות על השאלות הללו ולהקל עליכם את הבחירה, התכנסנו, כמו בכל שנה, לטעימת יינות ישראלים שיעשו לכולנו שנה קצת יותר טובה ושמחה
איזה מין ג'ין
יצרן הג'ין עודד וייס, שהצטרף לאחרונה למועצת סנהדרינק, עם כמה המלצות, לטובת מי שמעוניין לפנק את ארון המשקאות שלו בבקבוק ג'ין חדש
וויסקי באוגוסט? כן, זה אפשרי
פדרו חימנז מצא דרך הגיונית להמשיך לשתות וויסקי בחום הזה, וניצל את ההזדמנות כדי לספר על ארבעה סוגי וויסקי חדשים שהתגלגלו לו לכוס ולא אכזבו
חוקרים ממליצים להתחיל את שלב הטעימות מוקדם יותר
אנחנו רגילים לדיונים סביב סוגיית ההנקה, אבל מסתבר שגם בשאלת תזמון הטעימות של המוצקים יש לא מעט חילוקי דעות. מחקר חדש טוען שאם אתם רוצים שהילד שלכם ישן טוב יותר כדאי שתכירו לו מוצקים מוקדם יותר מה שמומלץ
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מחלב לבטטה: אתגר הטעימות
הגזים רק חלפו אבל פניה של מיתר שליידר כבר מיועדות למזון המוצק. בדרך היא הפכה את זה לנקודת ציון קולינארית גם אם התינוק שלה עוד לא מסוגל ללעוס