חגיגה מלכותית: קוסקוס עם תבשיל אוסובוקו ברוטב טנזיה מרוקאי
מה קורה כשתבשיל הטנזיה העשיר מהמטבח המרוקאי פוגש בנתח האוסובוקו העסיסי? למעדן כזה האורחים שלכם בחג לא יצפו
מה קורה כשתבשיל הטנזיה העשיר מהמטבח המרוקאי פוגש בנתח האוסובוקו העסיסי? למעדן כזה האורחים שלכם בחג לא יצפו
השילוב בין טעמו של בשר הטלה לבין טעמו של תבשיל הטנזיה המתקתק עם הפירות היבשים והאגוזים, יגרום לכולם לרצות לחבק את הסיר. תוספת של קוסקוס ליד, היא בגדר חובה
אחת מהמנות המפורסמות ביותר במטבח המרוקאי היא הטנזייה, שבה לצד הבקר והתבלינים מתבשלים שפע של פירות יבשים ואגוזים. אלה מעניקים לה מתיקות ועושר טעמים, והופכים אותה לחגיגית ובלתי נשכחת
באירועים חגיגיים באמת מכינים במטבח המרוקאי את הטנזייה, תבשיל בשר מתקתק עם רוטב סמיך שמתבשל בכלי חרס מיוחד. כך תכינו אותו בעצמכם, צעד אחר צעד
בארוחת החג של אבי לוי ממסעדת "המוציא" בירושלים תמצאו טנזייה מתקתקה מפירות יבשים, פסטייה עם פרגיות, וטחול ממולא שמחכים לו כל השנה