חגיגה מלכותית: קוסקוס עם תבשיל אוסובוקו ברוטב טנזיה מרוקאי
מה קורה כשתבשיל הטנזיה העשיר מהמטבח המרוקאי פוגש בנתח האוסובוקו העסיסי? למעדן כזה האורחים שלכם בחג לא יצפו
מה קורה כשתבשיל הטנזיה העשיר מהמטבח המרוקאי פוגש בנתח האוסובוקו העסיסי? למעדן כזה האורחים שלכם בחג לא יצפו
השף ניר צוק מחמם את השולחן המשפחתי עם קדירת אוסובוקו וארטישוק ירושלמי שמתבשלת שעתיים ביין
השפית אביבית פריאל מכינה לחג אוסובוקו טלה ביין וירקות שורש מעל פירה שעועית לבנה. מנה חגיגית ומרשימה שממש, אבל ממש לא דורשת הרבה עבודה