זהובים ומתפצחים: ירקות מושלמים בטמפורה
מעטה פריך וזהוב שמתפצח בפה ושומר על עסיסיות הירקות שבפנים זה סוד הקסם של המנה, ואם תקפידו על כמה כלללים פשוטים, תזכו בציפוי עדין במיוחד שסופח אליו מינימום שמן
מעטה פריך וזהוב שמתפצח בפה ושומר על עסיסיות הירקות שבפנים זה סוד הקסם של המנה, ואם תקפידו על כמה כלללים פשוטים, תזכו בציפוי עדין במיוחד שסופח אליו מינימום שמן
נתחים של פילה ברמונדי בשרני בטמפורה לצד איולי עשבי תיבול - פינוק זהוב ופריך שאהוב על ילדים ומבוגרים כאחד
שוברים את שגרת התוספות לחומוס עם שילוב מנצח בין הממרח האהוב לפרחי כרובית זהובים ופריכים, מיץ לימון ומעט פטרוזיליה
השף ניצן רז ממסעדת סושי סמבה לא מניח לשמן הרותח להתקרר לרגע ומביא מתכונים מטוגנים בבלילת טמפורה