ביכורים: מאפים, יינות, פרחים ועוגות לחג השבועות
לכבוד חג הביכורים, החג הלבן בלוח השנה העברי, זה שמסמל התחלות חדשות, אופטימיות נצחית ותום שקצת חסרים לאחרונה בנוף אדמתנו, בדקנו מה חדש ומצאנו גבינות, מאפים, יינות, פרחים ועוגות שיקשטו את שולחן החג
לכבוד חג הביכורים, החג הלבן בלוח השנה העברי, זה שמסמל התחלות חדשות, אופטימיות נצחית ותום שקצת חסרים לאחרונה בנוף אדמתנו, בדקנו מה חדש ומצאנו גבינות, מאפים, יינות, פרחים ועוגות שיקשטו את שולחן החג
בשנתיים הא נרשמה עלייה מצטברת של 56% בהיקפי היבוא של גבינות לישראל. לרגל שבוע האוכל האיטלקי שמתקיים זו השנה ה-8 ברציפות, נציבות הסחר האיטלקית בישראל, תקדם את קטגוריית הגבינות האיטלקיות. גם השף מסימיליאנו די מתאו, זוכה מאסטר שף, לוקח חלק במהלך
שופרסל מרחיבה את פעילותה בשוק החלב ולכבוד חג השבועות, מציגה ליין מגוון יותר של סדרות החלב והגבינות המיוחדות. בנוסף, הרשת מציגה חגיגת מבצעים על מוצרי המותג הפרטי, בהם גם פסטות
הטיולים בעולם, סיורי היקבים וכמובן - הקורונה. ממדינה שטובלת חלה בקוטג' הפכנו למי שמכירים יותר סוגי גבינות, דורשים מגוון גדול יותר ובעיקר מוכנים לשלם יותר תמורת איכות. רגע לפני שבועות יצאנו לבדוק מה משפיע על שיקולי הקנייה שלנו ומהן הגבינות האהובות ביותר
הרחבת סדרת גבינות העיזים של משק צוריאל, מגיעה על רקע הצמיחה בביקוש ההולך וגדל של שוק גבינות העיזים, אשר רק בשנה האחרונה הציג צמיחה של כ-20% וזו כתוצאה ממגמת ה- WELLNESS והמעבר לניהול אורח חיים בריא
רשת הסופרמרקטים קשת טעמים משיקה סדרת גבינות קשות פרימיום, תחת המותג הפרטי דליסימו, המיוצרות באירופה. מיתוג הסדרה ילווה בקמפיין תחת המסר: "טועמים שזה לא מפה"
מותג הגבינות הצומח "New York" של מחלבות גד, מציג טעם חדש וקולינרי: גבינת שמנת כמהין, המיוצרת לפי מתכון מסורתי ובמרקם עשיר של פטריות כמהין קיץ שחורות מאיטליה
יורו מחלבות אירופה, תעלה הערב (ד'), קמפיין פרסום בהובלתה של מיכל אנסקי. הקמפיין, שכולל ארבעה סרטונים, יעלה במגוון ערוצים ויכלול גם פעילות בדיגיטל. אנסקי: "הבחירה הייתה עבורי טבעית".
הכירו את "טעם הגליל" חנות האונליין של "זמן גליל מערבי עמותה לקידום התיירות" המנגישה את השפע של האזור לכל רחבי הארץ. מיכל שילוח גל-נור, מנכ"לית החברה, מספרת לנו איך כל זה קורה בפועל
ארוחות בוקר הן דבר מגוון מאוד בעולם הקולינריה הישראלי. כמה מאיתנו הלך לאכול ארוחת בוקר דרוזית? מיאסה חלבי, בעלת "הגבינות של מיאסה", אירוח ביתי לארוחות בוקר על טהרת הגבינות, תגרום לכם לסע בדחיפות לעוספיה, שם היא גרה
מומחה הגבינות רן בוק בוחר את חמשת גבינות הבוטיק הישראליות המוצלחות ביותר וקורא לכם לצאת ולנסות גבינות חדשות