שילוב מנצח: בלינצ'ס של סבתא במילוי מלבי קר
השילוב של בצק דקיק עם מילוי קרמי קר, רוטב מלבי מתוק ופיסטוקים קצוצים יוצרים יחד ביס מושלם בכמה מרקמים
השילוב של בצק דקיק עם מילוי קרמי קר, רוטב מלבי מתוק ופיסטוקים קצוצים יוצרים יחד ביס מושלם בכמה מרקמים
מחפשים מתכון לעוגה פשוטה, ביתית וטעימה שתגנוב את ההצגה? הבשלנית ורה אברהם מכינה עוגת המורכבת מערימה של בלינצ'ס מפנקים וביניהם שכבות
אחרי שהצטיידנו בשקיות פרג במקפיא כדי למלא בהן את אוזני ההמן, השף צביקה בסרמן מלחם ארז מכיר לנו עוד כמה פינוקים שמומלץ לנקד בזרעים השחורים כמו בלינצ'ס פרג במילוי תפוחים מקורמלים ועוגת פרג עם שוקולד ואגוזים
סיפורם של חללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה מונצח ומועבר הלאה בפרויקט מתכון עם זיכרון, באמצעות שחזורם של מתכונים אהובים מבית אימא
מחפשים דרך להעסיק את הילדים? תעמידו אותם במטבח עם המתכון למגדל הקרפים המהמם הזה. מירב שיינר-דנצ'נקו ניסתה, וזכתה בהרבה זמן, שקט וקינוח משגע
דקיקים, אווריריים וממולאים בשוקולד, גבינה או ריבה הם חגיגה בכל ארוחת שבועות. המומחה לאוכל הונגרי, דודי שיק, מלמד את כל הסודות הקטנים לבלינצ'ס מושלם
רות אוליבר מתחילה לחשוב על שבועות, ומכינה עוגת שכבות מלוחה מבלינצ'ס שביניהם מסתתר מילוי גבינות, תרד וסלמון
בלילה חלבית עדינה יכולה להפוך במחי יד לבלינצ'ס מתוקים בסגנון הונגרי, בליני רוסי, פנקייקס ואפילו קרפ דקיק - כך תכינו את הלהיט המושחת של שבועות
מפנים זמן לילדים בסוף השבוע? למה שלא תכינו איתם כמה קינוחים מושחתים? הקונדיטור ערן שוורצברד מציע בלינצ'ס עם קצפת ובננות, קרמבל אפרסקים ונשיקות עם ריבת פטל
בלינצ'ס במילוי אפרסמון, ברולה אפרסמון, וגם פנקוטה עם קוביות כתומות. שמעון לוי מקונדיטוריית cake art משתעשע עם הפרי הג'ינג'י של החורף
איך אתם מעדיפים את הבלינצ'ס שלכם - במילוי מסקרפונה ופירות יער או עם גבינת שמנת וסלמון? אמיר פורת מקונדיטוריית ביסקוטי מגלה כיצד לשדרג את הבלינצ'ס הקלאסי
במדור אוכל עדות יגוללו כאן בשלנים את מתכוני העדה כמו שבישלו להם הסבתות. הפעם - פלצ'ינטה מהמטבח ההונגרי
עם מעט מאוד שמן והרבה גבינה מתוקה. ערן ירוחם מכין בלינצ'ס במילוי מסקרפונה ופירות יבשים
לדנה מלמד היה קצת נחת, אז מיד הגיע אושו והוריד אותה לקרקע. כדי לעלות חזרה למעלה מכינה בלינצ'ס מתרפק
הניסיון של דנה מלמד להגיע להתעלות רוחנית, הסתיים בהתעלות קולינרית: בלינצ'ס עם משמשים מקורמלים ומסקרפונה. מה רע?
ברוסיה מציינים השבוע את סוף החורף ותחילת האביב בשבוע המסלניצה, מעין בלינצ'ס, או קרפ זהוב ועגול, שמסמל את השמש