עוגת קרפים גבוהה אבל קלה
מכינים קרפ אמיתי ובקלות, עורמים אותו ביחד עם חבריו, מורחים ממרח שוקולד בין לבין ויש לכם עוגה מרשימה
מכינים קרפ אמיתי ובקלות, עורמים אותו ביחד עם חבריו, מורחים ממרח שוקולד בין לבין ויש לכם עוגה מרשימה
שילוב של עוגת קרפים מושחתת עם עוגת ביסקוויטים ארגנטינאית, זה בדיוק מה שהנפש זקוקה לו במזג האוויר הזה. ליאור משיח הופכת זיכרונות מניו יורק לקינוח מדהים
לרגעים שבהם אין כוח רצון לצאת החוצה אל הקור ומתחשק משהו מתוק
כי נחמות קטנות הן נחמות טעימות
משהו טוב מתחמם על המחבת, משהו טוב מצטנן במקרר: טועמי "חדש על המדף" נערכים לקיץ
קרפ צרפתי עם שוקולד, שוקולד ועוד שוקולד. ובכן, לא בהכרח. עמית קוטלר יוצא למסע בין הקרפריות שמכינות את הקרפים הכי מיוחדים בארץ. צפו בכתבה המלאה
כי הדרך לאושר עוברת בכמה שניות של ערבוב ותשומת לב
איילה ג'ני טעמה גאלט בפעם הראשונה בטיול קסום בעמק הלואר. אנחנו נסתפק בינתיים במתכון מפנק
מלתחת הבייסיק עומדת להתפייד וברשת כבר מסמנים מיקרו טרנד חדש, אבולוציה של הפליסה הידוע - קפלים קטנטנים שנראים כפסי תלת ממד גמישים. ממה צריך להיזהר ואיפה הבונוס של הטקסטורה הזו?
הם ייחודיים, מגוונים, משביעים ובעיקר מאוד טעימים - הקרפים של ברטון קרפרי הם כל מה שרצינו לחורף הזה. ואולי גם לקיץ הבא
אבי ביטון קופץ למסעדת בר א וין, ומקבל השראה לקרפ ממולא בכל טוב, שמהווה פתרון מעולה לארוחת בוקר או ארוחת ערב קלילה ומשפחתית
שכונת פלורנטין ממשיכה להתחדש: הניוקי שופ ייסגר ובמקומו יפתח סניף נוסף לברטון קרפרי. כמו כן, בעלי הניוקי שופ יפתח מקום חדש שיתמחה כל כולו בתפוחי אדמה אפויים
בכל מה שקשור לאוכל, אסור להתעסק עם הצרפתים. לכן לא מפתיע שערימת קרפים שנאכלה ככל הנראה על ידי אזרח בריטי תמים לא בצורה המקובלת, עוררה סערה ברשת כולל קריאות מלחמה
ארבעה חברים צעירים החליטו לייבא ארצה את הקרפ הצרפתי, אבל בגרסה של מחוז ברטון עם מילויים מפתיעים של גבינות, בשרים וכמובן גם מתוקים. האם זה עובד? התור שמשתרך שם מדי יום מוכיח שכן
סוף החופש הגדול הוא הזדמנות לשחיתות מתוקה עם הילדים. שניה לפני שכולם מתפזרים לגנים ובתי הספר מכינים קרפ עוגת גבינה ושוקולד של מקס ברנר שאפשר לשנות ולשדרג לפי מה שמתחשק
מחפשים דרך להעסיק את הילדים? תעמידו אותם במטבח עם המתכון למגדל הקרפים המהמם הזה. מירב שיינר-דנצ'נקו ניסתה, וזכתה בהרבה זמן, שקט וקינוח משגע
קרספלה הוא שמה של מנה איטלקית שנמסה בפה, ולא רק כמטאפורה. יוגב ירוס מכין קינוח אלגנטי שמגיע ממחוזות רחוקים ודורש קפה משובח לצדו
לבלילת הפנקייק הרגילה שלכם מציע לכם השף יוסי שטרית שידרוג בלי הרבה מאמץ- קרפ מלוח מקמח מלא עם פטריות ופלמידה מעושנת, שמעניקה לו טוויסט מיוחד
לארוחת בוקר של חג מכין השף יואב בלימן קרפ פשוט וטעים מחיטה מלאה, שנטבל ברוטב טופי מתוק וקרמלי
בשיא החורף מתבקש להתכרבל עם השילוב האולטימטיבי: משקאות חורף וקינוחים מפתים שמכין הקונדיטור עומר זרניצקי מד"ר לק - קראמבל, סיידר תפוחים, וופל בלגי וקרפ
לא תשקיעו קצת יותר בארוחת הבוקר האחרונה של החג? אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה גרסה כשרה וקלה להכנה לקרפ. ואם במוצאי החג תחליפו לקמח רגיל, תקבלו קרפ מופלטה
הצרפתי החליט לעשות עליה בדיוק בפורים. המדור הקבוע של עומר מילר מתחפש ומכניס פרג גם לקרפ בננות עם קרמל
עזבו אתכם מביצה עין וסלט קצוץ. השף יאיר פיינברג נותן מתכונים לבראנץ' מפנק שתוכלו להכין בקלות
פלנצ'יקות צ'כיות זהובות, עם גבינה וצימוקים או תרד ופטריות. ההילרית תמי יערי מגיעה לדנה מלמד עם הרבה כוח לבשל
דנה מלמד משחדת את הסו שף הצעיר והנמרץ בקרפ ממולא בשוקולד מעשה ידיו