אצת הפלא שתגן על עור התינוק שלך
בעזרת חוקרים, רופאים וכימאים, פיתחו בחברת "או 8" תרכובת ייחודית לטיפוח וטיפול בעור התינוק, העושה שימוש ב"אצת הפלא" דונליאלה סלינה ובמרכיבים טבעיים נוספים. התוצאה יעילה ובטוחה
בשיתוף מגזינהבעזרת חוקרים, רופאים וכימאים, פיתחו בחברת "או 8" תרכובת ייחודית לטיפוח וטיפול בעור התינוק, העושה שימוש ב"אצת הפלא" דונליאלה סלינה ובמרכיבים טבעיים נוספים. התוצאה יעילה ובטוחה
בשיתוף מגזינהלא רק בסושי - האצות, שמוגדרות כמזון על, נכנסנו אט אט למגוון של מנות, והן הדבר הכי נכון שתוכלו לאכול כרגע, איפה תמצאו אותן? בשביל זה אנחנו כאן
בשיתוף zap restמערכת משולבת שכוללת מטעי אקליפטוס וגידולי אצות מצליחה לייצר אנרגיה ומזון ובמקביל גם לקלוט פחמן דו חמצני מהאוויר - וכל זאת תוך שמירה על רווחיות כלכלית. איך זה עובד?
חוקרים בריטים הצליחו לייצר קרם הגנה טבעי מאצות. האם נמצא התחליף למסנן הקרינה שבשימוש כיום, אשר פוגע באלמוגים ומזיק גם לבני האדם?
3 מיליארד כפכפי אצבע נמכרים כל שנה, אך כיוון שהם עשויים מחומרים בלתי-מתכלים, הם מצטברים במטמנות האשפה ובאוקיינוסים. האם נמצא החומר שיחליף את הנפט והפלסטיק?
כשפסח, חג השחיתות בפתח, ועונת בגדי הים גם היא מעבר לפינה, לא נותר אלא לאזן במעט אוכל בריא. אוהד קורי, השף של רשת קפה לואיז, מעניק מתכון לסלט ים תיכוני עם טוויסט מזין
זה אמנם נשמע דמיוני אבל לפי מחקר חדש: אצות הן יותר מעוד מאכל שזוללים בהנאה וטומנות בחובן את הדלק הירוק של המחר
חשבתם שסופר פוד זה של השנים האחרונות? יש לנו חדשות בשבילכם. מה בלסו הלוחמים האצטקיים לפני קרבות, ומה שתו בסין בשנת 220 לפני הספירה ואיך זה יכול לעזור לבריאות שלכם?
תושבי האזור טוענים כי הפריחה, היוצרת רעלנים, מתפשטת בהיקף חריג. אולם המומחים מרגיעים וטוענים כי תופעה זו נצפתה כבר פעמים רבות בעשורים האחרונים. "מבחינת אספקת המים אנחנו בסדר גמור, אך צריך להמשיך לעקוב ולבדוק"
נקודת אור: מחקר חדש קובע שהוספת אצות למזון מעובד כמו פיצות קפואות, נקניקיות ושאר מזון מהיר, מפחיתה את הסיכוי למחלות לב וכלי דם
הן עשירות בוויטמינים, בסיבים וביוד, שומרות על העור ונותנות בוסט לחיי המין אצות יכולות לעשות נפלאות. מה אנחנו עוד יכולים להרוויח מאכילה שלהן, ולמה לא שמענו עליהן עד עכשיו?
מה שהתחיל כשיטה יפנית לשימור דגים לפני אלף שנה, תפס תאוצה כטרנד כלל עולמי שכאן להשאר. איך הפך הסושי מאוכל איכרים למנה לאניני טעם, ומה זמן ההכשרה שצריך לעבור עד שמרשים לשף המתלמד לגעת בסושי?
האם הוספה אינטנסיבית של מלח מעניקה לאצה טעם של ים? יש דבר כזה, לזניה קפואה וטעימה? ולמה לכנות בשם צ'יפס מוצר בלי טיגון ומלח
היג'יקי היא אצת ים עשירה בסידן, המאזנת את רמת הסוכר בדם ומסייעת בהורדת הכולסטרול. נלי קרפנר, מהמטבח של נלי ביפו, מקפיצה אותה עם טופו, ג'ינג'ר וסויה
חוקרי המעבדה לחקר הכנרת מתריעים מפני רחיצה בכנרת בשל פריחה של אצות כחוליות המכילות רעלנים ועלולות לעקוץ ולגרום לצריבה וגירוי בעור ובעיניים. "לא הייתי נכנס למים"
רוחצים ודייגים מדווחים לאחרונה על גירויים בעורם לאחר שטבלו במי האגם. ככל הנראה, הצריבות נגרמות בשל מגע עם "אצות כחוליות" שמצטברות על קרקעית הכנרת. מומחים חוקרים
ביום חם ואביך שכזה, מומלץ לאכול סלט קליל ומרענן של אטריות אורז עם המון ירקות ואצות קרירות
נתקעתם עם כמויות אורז לבן מארוחת שבת? אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה נשנושי אורז פריכים עם סלט אצות אסיאתי רענן
לצד הפתיתים והקמח כדאי לכם להשיג גם חומץ תפוחים, אצות וואקמה וזרעי פשתן. הכירו את המזווה הטבעוני שלכם