עוגיות שוקולד צ'יפס לבן חלומיות, בניחוח תפוזים
גרסה סתווית לעוגיות השוקולד צ'יפס האייקוניות - עוגיות שמנמנות ורכות עם ארומה נפלאה של הדרים, שמשתלבת באופן מופתי עם מתיקותו של השוקולד הלבן
גרסה סתווית לעוגיות השוקולד צ'יפס האייקוניות - עוגיות שמנמנות ורכות עם ארומה נפלאה של הדרים, שמשתלבת באופן מופתי עם מתיקותו של השוקולד הלבן
הם קטנים ורכים, מתוקים וחמצמצים, והם בעיקר פתרון מעולה גם כשחברים מגיעים לבקר
תשכחו מהרולדות הקנויות של פעם. להכין רולדה בבית זה הדבר וזה הרבה יותר פשוט וקל ממה שאתם חושבים. דור משה במתכון לרולדה קוקוס במילוי קרם שוקולד לבן עם פירות חמצמצים
מאיה דידי משלבת מעולה עוגת גבינה אפויה עם שוקולד לבן המוסיף מתיקות מופלאה ופירות קיץ טריים וצבעוניים המרעננים את החיך וצובעים את העין
גל אדוט עושה מחווה לעיר ההולנדית ולתוצר הכי מתוק שלה
פטיפור נהדר שילדים אוהבים ומומלץ להכין יחד איתם
שוקולד לבן, מסקרפונה וביצים, זה כל מה שצריך בשביל עוגת הגבינה המשגעת הזאת
שני סנדרס מפנקת אותנו במתכון לעוגה בחושה ובלתי נשכחת שעושה הרבה כבוד לאגוז הכי טעים על העץ
השילוב בין הקוקוס לשוקולד הלבן הוא מושלם בעיני מיכל לוי אלחלל, ועכשיו תורכם להתמכר אליו
עוגה כל כך קלה להכנה, רכה ועסיסית שמכילה בתוכה גם את השילוב המנצח של פיסטוק ושוקולד לבן, אבל גם אוכמניות שמנקדות אותה בצבע סגלגל ויפה ומעניקות לה ביסים עם חמצמות עדינה
לא בבקה שוקולד, ולא שבלולי קינמון, אינס שילת ינאי ממשיכה את טרפת הקראנץ' פיסטוק גם בחורף, עם מאפי שמרים ששוברים את כל השיאים
דור משה עשה הרבה ניסיונות עד שהוא הגיע למתכון המושלם הזה, אבל אתם יכולים ללכת על הגירסה האחרונה
ווארד, בממלכת השוקולד. זהו לא סרט חדש, אלא, סיפורו של ווארד מוהנה, מהנדס תוכנה בהכשרתו שפתח מפעל בוטיק לשוקולד בפקיעין
יש לא מעט אופים מקצועיים ומוכשרים שמשפרים בימים אלה את העולם של כולנו עם מתכונים נפלאים, ויש את אלואיז הד
אינס שילת ינאי נפרדת מהפרי הכתום והאקזוטי עם קינוח קריר ומענג שמתאים בול לסופה של ארוחת חג בסוכה
משתמשת בטיקטוק הצליחה לגרום גם לאופות הגרועות ביותר לצאת גדולות עם הכנת עוגת גבינה-שוקולד לבן פשוטה במיוחד: "וואו בחיים לא חשבתי על להכין את זה ככה"
בת חן דיאמנט לוקחת את מאפה הרוגעלך, האהוב ביותר בכל הזמנים ונותנת לו טוויסט מעודכן בזכות מלית של שוקולד לבן ואספרסו, אל תיבהלו משלבי ההכנה, זה לגמרי שווה את התוצאה
חודש אדר מסמל יותר מכל את פורים, ולנו באופן אוטומטי זה עושה חשק למאפי פרג מפנקים, השבוע מירב שיינר-דנצ'נקו משלבת את הזהב השחור בעוגת בננות בחושה עם קרם שוקולד לבן - מינימום מאמץ, מקסימום רושם
הגאלט הצרפתי הוא מאפה שאופים ללא תבנית ועם הרבה אומץ. מירב שיינר מתאימה אותו לחום ולעונת הפיקניקים ומכינה מאפים קטנים ומתוקים במילוי פירות קיץ חמצמצים
מתברר שרק עכשיו חוקרים הצליחו לפענח מדוע השוקולד מלבין או מאפיר אם מאחסנים אותו במקרר למשך זמן רב מדי - והאם זה בריא לנו לאכול אותו גם במצב הזה?
מה שהתחיל מחשק עז לתרגם עוגיות שוקולד לבן עם אוריאו לגרסת מאפה הפך לבלונדיז פאדג'יים ועשירים - דור משה מהבלוג פאי בריבוע עושה לכם הכרות עם האחות הבלונדינית והכובשת של הבראוניז
קינוח מושקע לא חייב לדרוש הרבה עבודה. מסיימים את הארוחה עם טרייפל קל להכנה של שוקולד לבן, קראמבל ופירות יער לשנה מתוקה באמת
עוגיות השוקולד צ'יפס המסורתיות הופכות במתכון הזה לספלונים אפויים, שלתוכם נמזג קרם סמיך של שוקולד לבן. נעמה נויהאוז מרגישה מושחתת וטובלת בתוך הקרם עוגיות קטנות משאריות הבצק
הן פריכות, שבריריות, ובעיקר תענוג אמיתי למלא איתן את קופסאת העוגיות ולשלוף ליד הקפה. מירב שיינר אופה עוגיות שפריץ קקאו ומצפה בשוקולד לבן מעוטר בשברי פולי קקאו
בוקר ליל הסדר מחזיר באחת את נעמה נויהאוז להכנות החג מלאות ההתרגשות בקיבוץ. כל ההתרגשות הזו מביאה אותה להכין עוגת מוס חגיגית שתקשט לכם את שולחן החג
עוגת האגוזים המנצחת של השנה. שכבות של קציפת חלבונים ואגוזים (אך אל תטעו, לא מדובר במרנג) אשר ביניהן קרם שוקולד לבן עדין ומשובח
עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד לבן בלי קמח וב-15 דקות הכנה בלבד - כנראה שהעוגיות האלה באמת מושלמות
בניגוד לאחיו הכהה השוקולד הלבן עדין יותר, עשוי להתפרק באפייה, ואיכותו משתנה לפי מרכיביו. מאמן המטבח נותן טיפים לקינוחים צחורים
מחפשים קינוחים אלגנטיים ומפתיעים לכבוד הכריסמס? בהעדר שלג של ממש, למה שלא תשחקו קצת בשוקולד לבן? הקונדיטורית ליאת יוטקביץ' ממסעדת מסה מציעה כמה רעיונות