"בבקשה תעזרו לי": העסק של הקונדיטורית המוכרת נפרץ וציוד נגנב
הקונדיטורית ואושיית הרשת, אור שפיץ, שיתפה בסטורי שלה סרטון בו רואים איש זר פורץ לעסק שלה - ומבקשת מקהל העוקבים שלה לעזור לה לפתור את המקרה
הקונדיטורית ואושיית הרשת, אור שפיץ, שיתפה בסטורי שלה סרטון בו רואים איש זר פורץ לעסק שלה - ומבקשת מקהל העוקבים שלה לעזור לה לפתור את המקרה
מי שהספיק לבקר במתחם ביג פאשן בגלילות ודאי נתקל בקונדיטוריית הבוטיק Sweet Box, המציעה מאפים וקינוחים מושחתים במיוחד. שי יוכלמן, האיש שמאחורי המותג, מספר על החנות החדשה ולא מתנצל על כמות הסוכר הגבוהה: "קהל היעד שלי הוא אוהבי החיים"
אחרי שהקונדיטור המפורסם מכר את מניותיו לחברת קשת טעמים, כעת טוענת אחותו ליאת לקיפוח חמור של זכויותיה. "הם ניסו להרוס את הפרנסה שלי", היא אומרת. קשת טעמים: "אחרי האקזיט שהוא עשה בעסקה אז היא נזכרה שהיא החליפה לו חיתולים כשהוא היה קטן" | פרסום ראשון
פנינה פאי בשיתוף Smart, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הסיפור של 'פנינה פאי', הקונדיטוריה המדהימה מאשדוד הוא סיפור הצלחה אדיר כבר 25 שנים. ישבנו לשיחה עם פנינה קונפורטי כדי לשמוע על ההצלחה של המוסד האשדודי שהפך לאתר עלייה לרגל מכל הארץ שמגיעים לטעום מהמגוון העצום ושלל העוגות, המאפים, העוגיות והמלוחים
רשת קמעונאות המזון 'קשת טעמים' מודיעה התנהלות סופית מול רשת הפטיסרי בוטיק 'דודו אוטמזגין' לרכישתה לפי שווי של כ-50 מ' שקל. במסגרת הרכישה, קשת טעמים תהייה בעלת השליטה ויש בכוונתה למזג אליה את הפעילות הכללית, תוך שמירה על המותג כעצמאי
מאפיית ג'ייקובס, בהובלת השף-קונדיטור ניר רייכמן, לובשת חג לקראת תשפ"ד ויוצאת עם קולקציית עוגות מגוונת של דבש ותפוחים אבל לא רק... כמו האג'נדה, גם קו משלבת בין בית קפה למאפייה בייצור בוטיקי, עם השפעות פריזאיות קלאסיות לצד חדשנות מקומית וטוויסטים מיוחדים
קולקציית המאפים החדשה שמשיקה רשת 'מאפה נאמן' לכבוד עונת הקיץ, מציעה נשנוש מתוק לצד משקקה קפה או שוקו קר - סוג של 'אישור' להורים ולילדים לצאת לחופש מעוד מסגרת שגרתית
קונדיטוריית 'ביסקוטי' משיקה 2 סניפים חדשים במיקומים הנבחרים כרמי גת וראש העין, בהשקעה של מיליוני שקלים וזאת לאחר שהקימה השנה מרכז לוגיסטי רחב ידיים ממנו יוצאות מאות הזמנות ביום. בנוסף, הרשת מציגה תכנית התרחבות עתידית עם פתיחה מבוקרת של 3-4 סניפים בכל שנה
המותג הישראלי DAVO למוצרי מטבח, משיק קמפיין חדש שאותו יובילו השף-קונדיטורים קרן ואיציק קדוש, בעלי 'קפה קדוש' הירושלמי. ההיכרות של בעלי המוסד הירושלמי עם המותג החלה כשהוזמנו לשפוט במבחן מיקסרים ודירגו אותו כמוביל
רשת "מאפה נאמן" מצפינה ומתרחבת עם סניף נוסף בקריית שמונה. הסניף החדש שנפתח במתחם ביג בעיר, מצטרף ל-56 הסניפים הפעילים, הוא מתפרס על פני 200 מ"ר והושקעו בהקמתו כ-2.5 מיליון שקל. הרשת מדווחת על כוונת התרחבות מאסיבית עם פתיחה של 5 סניפים נוספים בשנה הנוכחית
רשת בוטיק סנטרל, כמו הפטיסריז המובילים בעולם, נערכת ליום הקרואסון הבינלאומי שמצויין ממש היום (30.1) עם מגוון עשיר של קרואסונים קלאסיים לצד מהדורות חגיגיות ומוגבלות. בוטיק סנטרל מציג יצירתיות עם אחד ענק! מהדורה מיוחדת של רוגלך-קרואסון שוקולד בגרסה משפחתית
'רולדין' מחדשת ומשיקה: קולקצייה חגיגית של עוגות לקראת ראש השנה, כאלו שיהיו ייצוגיות, טעימות ויפות מספיק לעיטור שולחן החג - מה הבעיה? המגוון של העוגות והקינוחים כל כך גדול, שיהיה לא פשוט לבחור
כשהאסתטיקה היפנית, פוגשת את הפטיסרי הצרפתי ונוחתת כאן בתל אביב, רק טוב יכול לצאת מזה. תכירו את פייסטרי בוקס, הקראש החדש שלנו (ובקרוב, גם שלכם)
מאפיות ג'ייקובס מציעות לחג שבועות תפריט עשיר ומגוון הכולל קולקציית עוגות לבנות, מעוצבות וקלאסיות לצד מאפים מיוחדים ולחמי בוטיק שיעטרו את שולחן החג
לקראת חג השבועות, משיקה קונדיטוריית ביסקוטי קולקציית עוגות ומאפים חלביים, עשירה ומגוונת לאוהבי המתוק והמלוח. יצאנו מבולבלים מהמגוון החגיגי
מי שהוא היום מנהל במיקרוסופט החל לבשל לעצמו כשעזב את דימונה והתגייס לצה"ל. אחרי שלמד אצל אסטלה הוא הפך לבלוגר מוכר, והפרסום גבר בעקבות השתתפותו בתכנית "הקינוח המושלם". דרור כהן משיק ספר מתכונים ומסביר למה הוא לא עוזב את ההייטק כדי לפתוח קונדיטוריה
פסח שהיה פעם החג של עוגיות הבטנים והקוקוס, הפך לאירוע שמיטב הקונדיטורים בישראל מנסים לפצח כדי להגיש לשולחן קינוחים נטולי חמץ, שיהיו פסגת היצירה הקולינארית. אזהרה: קריאת הכתבה הבאה עלולה לגרום לעלייה במשקל
בשיתוף B144, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ספרית הכלבים מירה הגיעה לחנות הקינוחים היוקרתית של תומר, שם חיכתה לה משימה מאתגרת במיוחד: "נראה לי שהגעתי ללונה פארק". אז האם היא עמדה בלחץ? צפו בכתבה במסגרת "עסק מתהפך"
בשיתוף B144, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
תומר לוי, הבעלים של רשת קרמרי דה ל'אקלר, החליף את מירה במספרת הכלבים "מירה בוטיק" במסגרת "עסק מתהפך". איך הוא הסתדר? צפו בכתבה וגלו
הסניף החדש של הרשת נפתח השבוע במתחם דימרי סנטר בהשקעה של למעלה מ-2 מיליון שקל. מנציגי הרשת נמסר שהיד עוד נטויה וכי צפויים להיפתח עוד 6 סניפים נוספים במהלך החודשים הקרובים
אל חגיגת המאפים הצפונית שמתרחשת בשנתיים האחרונות, מצטרף חיזוק נשי מתוק במיוחד - בלאש, בייקרי חדש בכרמיאל שמציע את כל מה שחובבי מאפים חולמים עליו ועוד קצת
השף קונדיטור אלון שבו חוגג חצי שנה לחנות שלו, משיק קולקציית חורף חדשה, ומדבר על הכל - ג'נטרפיקציה, מתחרים, ביקורות, יחסי ציבור, ולמה לא הרגיש בנוח למכור אפילו קינוח אחד לפני שפתח מקום משלו
תכניות למחר? כנסו לרכב וסעו עד אשדוד בעקבות ריח הקרואסונים המדופדפים והבריושים הכרוכים, רק אל תתמהמהו יותר מידי, כי יש לכם שעתיים בדיוק ולא בטוח שיישאר לכם משהו
התקופה הנוכחית היא ללא ספק תור הזהב של הקונדיטוריות והמאפיות, דווקא עכשיו כשכולם מחפשים בילוי קליל באוויר הפתוח, זה הזמן לתפוס קפה ומאפה מושקע, לסור לחלקת הדשא הקרובה (כל ההמלצות כאן בפנים) ולהנות מרגעים ראשונים של סתיו
רשת הקונדיטוריות 'רולדין', השיקה בימים אלה, בעיתוי מתוזמן עם ראש השנה, שני סניפים חדשים, האחד ביקנעם והשני בראש העין. סניפים אלו ומצטרפים אל 90 סניפי הרשת הפרוסים בישראל
דבש, מעבר לנוכחותו על שולחן החג לצד התפוח, נמצא בכל בית בישראל ונחשב למוצר צריכה בסיסי. הוא משמש תרופת סבתא, מוסיף טעם וסמיכות לבישולים, תורם לתחום הביוטי, ידוע כבעל סגולות ובקרוב ישמש כבסיס למגוון עצום של עוגות שיעטרו את חלונות הראווה ושולחנות החג
קבוצת קפה גרג, הנמצאת בבעלות יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי, מקימה רשת חדשה, תחת השם "בייקרי", המתמחה במעדניות ובית מאפה בשירות עצמי. כ-30 סניפים לרשת ייפתחו במרכזים שכונתיים ובבנייני משרדים
בשיתוף Saras sweets, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שרית דוידזון עבדה בעבודה "מסודרת", עד שבסביבתה טעמו מהעוגות שלה וקבעו: "את חייבת לעשות קריירה בקונדיטוריה!". כיום היא חולשת על אימפריה מתוקה במיוחד שמציעה עוגות מעוצבות ומארזים מתוקים שנראים מיליון דולר, ומקיימת סדנאות מצליחות לילדים ומבוגרים בתחום
בעד ארבע עוגות דיברה ההגדה: הכל על הטרנד שכבש את הישראלים. מורן גיל, שלפני משבר הקורונה שימש סמנכ"ל בחברה לשיווק דיגיטלי, הפך לקונדיטור שהמציא את הקינוח הלוהט
בשיתוף אודליה מקונן, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אין ספק שעוגה איכותית ומושחתת היא סיבה מספיק טובה לחכות לסוף הארוחה, וכשמדובר בקינוח מיוחד שגם מצטלם יפה החגיגה היא כפולה. הישר מהרשתות החברתיות שלפנו את אודליה מקונן, קונדיטורית מבטיחה שבקרוב תהפוך לכוכבת הבאה של עולם העוגות המעוצבות
בשיתוף ענבר ועדי שלמה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ענבר ועדי שלמה, מפיצות מתוק בדרום. מעוגות מעוצבות, ועד ברים מתוקים ואפילו מעבירות סדנאות אפייה וזילוף מקצועיות. הן בנות 17 ו-20 וכבר בעלות SISWEET , קבלו את הדור הבא של האירועים
בשיתוף בת אל קאשי, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הישר מהקונדיטוריה הביתית מצליחה בת אל קאשי לספק את כל החשקים המושחתים שלכם. היא אופה עוגות, עוגיות ומכינה קינוחים מיוחדים בתוך מארזים מפנקים וכיפיים לחגים, לימי הולדת, לבידוד ולכל אירוע שתחשבו עליו בהתאם לבקשותיכם
החיים הציבו בפני בר ויהב בק מחסום דרכים זמני ומגיפה שלא נגמרת. הם הגיבו בצורה הכי מתוקה שאפשר
בשיתוף Roni cakes, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
גם אתם מאלו שהמחשבה על עוגת שמרים שיצאה רותחת מהתנור מוציאה אתכם מריכוז ורק הרעיון של עוגת מוס גבוהה, שוקולדית ועשירה גורמת לכם להתפלל שיגיע כבר יום ההולדת? אתם בחברה טובה
בשיתוף הקונדיטוריה של אבא, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
במסגרת כתבות סיכום 2020 של מערכת "הנבחרים" החלטנו להתמקד בשוק הקינוחים
בשיתוף מתוק מהלב, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אולי אלו תוכניות הריאליטי בתחום האוכל, אולי זו הקורונה ואולי שניהם יחד, דבר אחד בטוח - ללמוד אפייה מהבית זה ללא ספק הטרנד הלוהט של השנה, כזה שגורם לאופות ביתיות לייצר תוצרים שלא יביישו קונדיטוריה צרפתית. האם כולן יכולות לעשות את זה? מתברר שכן. אבל...
בשיתוף פרוג'ינו, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בין אם אתם רוצים לשבת על כוס קפה ועוגה, לקנות קינוחים מיוחדים לאירוח חברים או עוגת יום-הולדת, בקונדיטוריית פרוג'ינו המפורסמת ישמחו להציע לכם מגוון מטורף של מאפים כדי שלכם יהיה מתוק על הנשמה. ואם אתם מחפשים טעם ייחודי של פעם, זה המקום בשבילכם
בשיתוף עינבל שלו, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בני דור ה-Z ידועים בהיותם יזמים, יצרנים, ממציאנים ובעלי מודעות חזקה לתרומה לקהילה. אלו בדיוק הערכים שהביאו את עינבל שלו, קונדיטורית בת 17 וחצי, לסמן מטרה בגיל 13, ותוך 3 שנים לפתוח עסק לעיצוב עוגות ומארזים, שולחנות קינוחים ואפילו קייטרינג לאירועים
בשיתוף עמית פרטוש, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הקונדיטורית המבטיחה עמית פרטוש כבר כבשה את שוק אירועי הבוטיק עם שולחנות הקינוחים הפוטוגניים ביותר באינסטגרם. התקופה האחרונה גרמה לה לחשב מסלול מחדש, והתענוג הוא שלנו: תחת המותג המוכר שלה "סוויטס בוטיק", משיקה פרטוש ליין גלידות חדש בטעמים מפתיעים
בשיתוף ליהי פטיסרי, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
התקופה האחרונה אמנם הייתה קשה לכולנו, אבל אסור לשכוח - גם מתוקים הם סוג של נחמה. אם אתם אנשים שאוהבים להתפנק ולארח, הסיפור הבא בטוח יעורר בכם השראה
בשיתוף קימי קייקס, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם טרנד האפייה הביתית השתלט לכם על הפיד, דעו שאתם לא לבד. מערכת "הנבחרים" מצאה את החשודה המידית, ואתם חייבים להכיר אותה: קים אדרי, קונדיטורית צעירה ומבטיחה מבאר שבע, התחילה מהתנור בבית של ההורים והיום היא מתפעלת אימפריה של עוגות מעוצבות בהזמנה אישית
בשיתוף אסטלה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אסטלה מוכרת בבתינו בזכות השתתפותה בבייק אוף כשופטת ומעוד תוכניות טלוויזיה. בית הספר שהקימה ב-2003 מוכר בעולם כאחד המוסדות המובילים בתחום. כיתות אומן קטנות, יחס אישי, התנסויות בלי סוף ועוד - הופכים את הלימודים לחוויה אחרת. שווה להכיר
בשיתוף נוי מלוכה קייקס, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
נוי מלוכה היא הבעלים של "נוי מלוכה קייקס" והיא קונדיטורית מעולם אחר, אז אם אתם חשים מעט רעב בשלב זה או אם יש לכם קרייבינג למשהו מתוק, כדאי שתדעו שהכתבה הזו תהיה קשה לקריאה ולצפייה
בשיתוף דנהל'ה חוויות מתוקות, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
העוגות המעוצבות והקינוחים הצבעוניים של דנה ברששת תפסו לעצמם מקום של כבוד בתצלומים מעוררי תיאבון ברחבי הרשת. עורכי מדור הנבחרים יצאו להכיר את הקונדיטורית העולה ואת העוגות המיוחדות מעשי ידיה, על מנת לגלות את סוד הצלחתה
בשיתוף עולם מתוק, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בשנה האחרונה עברה עלינו תקופה שאילצה אותנו להיכנס למטבח לא מעט פעמים. חלק מאיתנו גילו בעצמם כישורים חדשים של בישול ואפייה. כן, הקורונה הזאת הביאה לנו מעט מאוד וודאות והרבה מאוד זמן, זמן שנוצר מתוך החוסר ברירה שלשמחתנו גם יצא ממנו דברים נפלאים
בשיתוף Black Store, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בכפר עילבון שבגליל יש בית קפה בוטיק בניחוח אירופאי שהקינוחים המושחתים שהוא מכין מושכים אליו מבקרים מכל רחבי הארץ
בשיתוף ספיר גמליאל, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לאפות זה סוג של אמנות. תשאלו את ספיר גמליאל; קונדיטורית שיוצרת עוגות ייחודיות, בהתאמה אישית לטעם הלקוח עם שילוב של מרקמים וטעמים בכל מאפה. "אם לקוח רוצה טעם שאין לי, אצור אותו עבורו"
בשיתוף ירדן קריאף, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אין כמו לחגוג אירוע משמח עם עוגה מעוצבת שכולה טעם מתוק שמעלה חיוך על השפתיים. ירדן קריאף בעלת jordelicious היא קונדיטורית שמכינה מאפים קסומים, קאפקייקס, מגשי פינוקים לצד עוגות נפלאות ואיכותיות
בשיתוף חיים ענבה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנעוריו נהג חיים ענבה לפקוד בקביעות את הקונדיטוריה הנחשבת של דודתו בחיפה. משם, הדרך ללימודי התחום הייתה קצרה וכיום הוא כבר מנהל קונדיטוריה ביתית מצליחה, לרווחתם של חובבי קינוחים מושלמים. תשאלו את אלין כהן, נועה קירל, עדן חסון ורבים נוספים
בשיתוף מיס מוס, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עולם המתוקים הוא אינסופי. אחת לכמה זמן צץ לו טרנד חדש שמטריף את כל אנשי האפייה והמטבח. חיפשנו אחר עסק צעיר עם חזון שיכניס אותנו לעולם שלו. הפעם, פגשנו את "מיס מוס", קונדיטוריה ביתית עם הרבה חזון ומלאת השראה