מלכת השולחן: קדרת בשר וירוקים
אפרת אנזל מכניסה אסתטיקה וטעם במנה העיקרית של שולחן החג, ומגישה לליל הסדר קדירת בשר מפוצצת בירוקים טריים. התוצאה היא בשר שנמס בפה עטוף ברוטב מושלם
אפרת אנזל מכניסה אסתטיקה וטעם במנה העיקרית של שולחן החג, ומגישה לליל הסדר קדירת בשר מפוצצת בירוקים טריים. התוצאה היא בשר שנמס בפה עטוף ברוטב מושלם
לרוץ מהר לפני שהחורף יגמר. ערן ירוחם בסדרת תבשילי קדרות והיום: ביף בורגיניון. לא לשכוח להשרות את הבשר לילה קודם
הספר החדש של פסקל רובין-פרץ טוב לבשלנים ביתיים שמחפשים מתכונים פשוטים ושמישים למאכלים מסורתיים