בית הדרקון
שלושה ימי השפלה, 27 שנות אוכל, עשור של שתיקה: אבי קונפורטי מוכן סוף סוף לדבר
שלושה ימי השפלה, 27 שנות אוכל, עשור של שתיקה: אבי קונפורטי מוכן סוף סוף לדבר
המוסד התל אביבי פרונטו חוגג 30 בארוחת סילבסטר מיוחדת וספיישלים שיוגשו לאורך כל השבוע, מי שהתגעגע לבאנים של רועי סופר - יוכל למצוא אותם מעכשיו שוב, בצפרה יש עסקית שבת חדשה ולבר הקוקטיילים דאבל סטנדרט יש שפית חדשה. פותחים שבוע על התפר שבין 2018 ו-2019
מסתמן כי סאגת החזיר של מסעדת צפרה עומדת בפני סיום. הצדדים חתמו על הסכם ביניהם, שבמידה ויאושר על ידי בית המשפט, יעניק הטבות לכלל הסועדים בשווי של 2.4 מליון שקלים, כמו מנה ראשונה או משקה על חשבון הבית
בית המשפט המחוזי בת"א אישר היום תביעה ייצוגית נגד מסעדת צפרה של השף אבי קונפורטי, כיוון שהגישה ללקוחות בשר חזיר והציגה אותו כבשר עגל. התביעה דורשת פיצוי ללקוחות שאכלו במסעדה בשבע השנים האחרונות. אבי קונפורטי מגיב
אבי אפרתי מציב לעצמו משימה בלתי אפשרית: לאכול בצפרה בת"א בפחות מ-500 שקלים, התוצאה: ארוחה סתמית, מתסכלת ולא משביעה. אז איך זה שהמסעדה הזאת מלאה מדי ערב?
אבי ביטון טועם בר ים סצ'ואן בצפרה של אבי קונפורטי ומגלה שאותה שיטת אידוי תהפוך גם את חזה העוף ללא פחות ממושלם
מבחר חדש של מנות סושי בסוהו, יום הולדת 4 בסגנון איטלקי לסושיאל קלאב וחזרתה של מסעדת צ'ימיצ'נגה. הדברים הכי טעימים שנאכל השבוע
ממרח נוטלה עם מריחואנה, ההמלצות של פראן אדריה למסעדות הטובות בעולם, ג'יימי אוליבר מנצח את מקדונלד'ס, והמסעדה החדשה של גורדון רמזי ודיוויד בקהאם. דברים שאהבנו השבוע
ארומה ישראל משיקה תפריט סנדביצ'ים בפיתה, צ'ימיצ'נגה חוזרת ל-3 ימים בצפרה, וכתית מציגה תפריטים חדשים. כל אירועי האוכל המרגשים של השבוע
גולשת וואלה! אוכל בפייסבוק ביקשה את המתכון לסלט הבריאות של מסעדת צפרה בתל אביב. חילצנו עבורה את פרטי המתכון
עונת המנגו בשיאה - השף אבי קונפורטי ממסעדת צפרה מנפק שלושה מתכונים אקזוטיים ויוצאי דופן שמכינים עם מנגו
צ'ימיצ'נגה חוזרת לרגע, סושיאל קלאב מקבלת אתכם לבראנץ' בשבת ומסעדת גאיה חוגגת חמש. המלצות קולינריות לשבוע הקרוב
הן כולן מוצלחות, עובדות כבר תקופה ומיוחדות כל אחת בתחומה. כנסו ובחרו מהי מסעדת השנה שלכם
מזברה על העץ. אבי אפרתי מבקר בצפרה של קונפורטי, ומרגיש כמו עוד בורג שמנוני במערכת. ברוכים הבאים אל המכונה
לרגל חגיגות יום הולדת שנתיים למסעדת צפרה הסתובב גל דרן יום שלם בין הווקים לקארי. יצא לוהט
לכבוד חגיגות השנתיים ל"צפרה" משיק אבי קונפורטי את ה-HAPPY WATER מי ברז מסוננים, טעימים וידידותיים לסביבה. המחיר, ידידותי פחות
מיוחד למתגעגעים: אבי קונפורטי מדגים את הכנת המרגריטה המפורסמת, שבלעדיה ארוחה בצ'ימיצ'נגה אינה שלמה
אבי קונפורטי מחזיר את התפריט של צימיצ'נגה להופעת אורח בצפרה. דנה מלמד יצאה לבדוק את מפלס הגעגוע ולהבין מה זה מטבח סנטה פה?
שום שאריות לא נותרו מההזמנה שלנו ב"צפרה". המנות הראשונות היו אלוהיות והעיקריות מאכזבות, אבל עיקר הבעיה היא בשורת המחיר
המשלוח מ-Zepra האסייתית היה נקודת שיא חדשה בתולדות המדור: דג אורגני מאודה ורך, אורז מצוין ואפילו אריזה אלגנטית