בית הדרקון
שלושה ימי השפלה, 27 שנות אוכל, עשור של שתיקה: אבי קונפורטי מוכן סוף סוף לדבר
שלושה ימי השפלה, 27 שנות אוכל, עשור של שתיקה: אבי קונפורטי מוכן סוף סוף לדבר
צ'ימיצ'נגה חוזרת לחיים בכל יום ראשון של חודשי הקיץ, שוק אוכל עולם האהוב חוגג 3 שנים עם המון חידושים והפתעות, מל ומישל חוגגים 13, OPA מתחדשת בתפריט קיץ פירותי, סוהו משיקה מנות הודיות, וחגיגות יום הסושי במסעדות, ריכזנו לכם את כל מה שחם וטעים במקום אחד
מארחים הרבה אנשים ומחפשים מתכון מקורי? השף איתמר דוידוב מסביר איך מכינים ארוחה מקסיקנית ל-20 משתתפים, הכוללת בוריטו ממולא כל טוב וצ'ימיצ'נגה אפויה
צ'ימיצ'נגה חוזרת לרגע, סושיאל קלאב מקבלת אתכם לבראנץ' בשבת ומסעדת גאיה חוגגת חמש. המלצות קולינריות לשבוע הקרוב
לכבוד חזרתה של מסעדת צ'ימיצ'נגה, לסוף שבוע קצר, חילצנו מהשף אבי קונפורטי את הגרסה שלו לטורטייה אל קרבון
מיוחד למתגעגעים: אבי קונפורטי מדגים את הכנת המרגריטה המפורסמת, שבלעדיה ארוחה בצ'ימיצ'נגה אינה שלמה
אבי קונפורטי מחזיר את התפריט של צימיצ'נגה להופעת אורח בצפרה. דנה מלמד יצאה לבדוק את מפלס הגעגוע ולהבין מה זה מטבח סנטה פה?