אוכל, שתייה, יגון, תקווה: ארבע שיחות עם רוני קובן
בשלנית מקריית שמונה, מסעדן מרמלה, מזקק מקיבוץ חניתה וניצולה מכפר עזה, פגשו את רוני קובן במרכז הקולינרי אסיף, לשיחות מרתקות על אוכל ואלכוהול בשנה שחלפה. היה מרגש
בשלנית מקריית שמונה, מסעדן מרמלה, מזקק מקיבוץ חניתה וניצולה מכפר עזה, פגשו את רוני קובן במרכז הקולינרי אסיף, לשיחות מרתקות על אוכל ואלכוהול בשנה שחלפה. היה מרגש
נמאס לכם שלפעמים הפחזניות שלכם לא מצליחות ונשארות שטוחות בתנור? השף שי דובלרו מראה שלב אחר שלב איך מכינים פחזניות מושלמות
כשהיא נרצחה, הייתי בחודש החמישי עם אופיר, הבן השני שלי. כשהוא היה בן שמונה חודשים, התחלתי ללמוד קונדיטוריה
קינוח צרפתי קלאסי מבצק רבוך במילוי קרם עשיר כולל טיפים וגם קיצורי דרך למי שצריך
אם יש שבוע שמותר להגזים בו זה זה. גולדה כרגיל לוקחים את השחיתות צעד אחד קדימה, ומציעים מתכון לפחזניות מטוגנות, במילוי הכוכב של התקופה - ממרח בייגלה מלוח
הן קטנות, מלוחות, גבינתיות וחמאתיות, קלות להכנה ומושלמות לארוחת ערב או לאירוח
שף עזרא קדם מבליח בתל אביב ומקים מסעדה זמנית למשך שלושה חודשים, ברביבה וסיליה יערכו בשישי הקרוב פופ-אפ פחזניות מטריף, ו-Fifi's בשוק לוינסקי הופכת באופן זמני לבית מאפה לקינוחים אסיאתים ואקזוטיים. שלושה דברים שכדאי להספיק לאכול השבוע, מהר לפני שייגמר
תענוג מושלם: הקונדיטור הצעיר אור וייצמן, רק בן 15 וכבר מלמד אותנו לעשות פחזניות קצת אחרות, עם ציפוי מרשים של קראמבל מתפצח וקרם וניל בתור מילוי
ממולאות בקרם וניל עשיר ומצופות קרם בשוקולד - אין דבר יותר משמח מלקבל לקינוח בארוחת השבועות פחזניות שמנמנות
פחזניות הן קינוח טעים, אבל כדי שיהיו מוצלחות ואיכותיות צריך לדייק באופן הכנתן. קבלו מתכון מנצח מבית היוצר של דף הפייסבוק "טעמים"
רות אוליבר עם 5 גרסאות מנצחות לקלאסיקות על בסיס מצות וחמאה. קבלו מתכונים ללזניה, טארטלט ואפילו פחזניות שהופכים לסוס מנצח על שולחן החג. כך תהפכו את החג להרבה יותר שמח וטעים
זה שפסח בפתח לא אומר שצריך לוותר על תענוגות החיים - ליאור משיח נזכרת בתקופה הצרפתית שלה ומכינה פחזניות ממזריות ללא גלוטן
עונת היורו בעיצומה, הימים הארוכים מזמינים לאירוח נעים של חברים ובני משפחה ונעמה נויהואוז נרתמת לאפות לכם את הנשנוש המושלם לצד הבירה- מאפים קטנים בסגנון פחזניות עם עוקצנות של פתיתי צ'ילי ופרמזן. תענוג אמיתי שגם אפשר לארוז ולקחת לים
כדי שיהיו טעימות הן חייבות להיות פריכות מבחוץ ואווריריות מבפנים. מיקי שמו מלמד, שלב אחר שלב ומעניק טיפים לפחזניות ביתיות מושלמות במילוי קרם וניל ובציפוי שוקולד
קטנות, מתוקות, ממולאות בקרם ומכוסות ברוטב שוקולד סמיך, פחזניות הן התגלמות האושר. עז תלם מספר איך הגיעו לנו לשולחן
קטנות-קטנות וחוצפניות. פחזניות המוכרות מתמלאות בקרם גורגונזולה בעזרתו של השף דיויד פרנקל
ארוכים, משפריצים ומלאים במתיקות. מיקי שמו ממלא אקליירים צרפתיים בקרם וניל שאפשר להכין בבית בקלות
מסיבת תה היא בדיוק הדרך שלנו להרגיש בלונדון הקרירה. ענר צלאל מ "דלאל" נותן מתכונים מעלפים לביסים על יד התה
יעל עמית לומדת ב'קורדון בלו' בלונדון איך לעשות מניקור עם רצועות לימון ושכדאי להתלחשש עם פחזניות. השף הצרפתי הממלמל הפחיד אותה, אבל בינתיים היא נשארת