המקום הלוהט: קרמרי דה לה אקלייר
משמין, מושחת, פוטוגני בטירוף וטעים. קרמרי דה לה אקלייר לוקח את כל המאפים הצרפתים: קרואסון, פחזנית, אקלייר ומקרון וממלא אותם בגלידה איטלקית עם רוטב מושחת מעל, ועוד מגוון של תוספות - בדיוק כמו שאנחנו אוהבים
משמין, מושחת, פוטוגני בטירוף וטעים. קרמרי דה לה אקלייר לוקח את כל המאפים הצרפתים: קרואסון, פחזנית, אקלייר ומקרון וממלא אותם בגלידה איטלקית עם רוטב מושחת מעל, ועוד מגוון של תוספות - בדיוק כמו שאנחנו אוהבים
ארוכים, משפריצים ומלאים במתיקות. מיקי שמו ממלא אקליירים צרפתיים בקרם וניל שאפשר להכין בבית בקלות