תפריט פורלים במסעדת קלארו: כוכב הצפון של המסעדה לא מפסיק לזרוח
סיפור על עגלה קטנה, כביש מהיר ובני אדם
סיפור על עגלה קטנה, כביש מהיר ובני אדם
הפורל הוא דג איכותי הגדל במי נהרות וזמין בארץ בכל ימות השנה. במעטה פריך וזהוב ולצד צ'יפס אפוי הוא יהפוך ברגע לארוחה מזינה ואהובה גם על הקטנים וגם על הגדולים
דגים לא מצריכים בישול ארוך או הרבה עבודה. השף שאול בן אדרת מכין ב-15 דקות ארוחה עשירה של פילה פורל בתנור עם צ'ימיצ'ורי טרי וקרם אפונה. אם נשאר לכן זמן מטגנים עליי קייל ומגישים אותם ליד כטוויסט פריך
החברה פועלת לאיסוף אריזות של פורל קפוא ופרוס מהמדפים, בעקבות בדיקה של שירותי המזון במשרד הבריאות. לקוח המחזיק במוצר מתבקש לא לצרוך אותו ולפנות לחברה
ביקור בחמארה האירופאית דלידה השאירה את אבי ביטון עם טעם של עוד לפורל. תשכחו מסלמון ודניס ותנו צ'אנס לדג המקומי העדין שחובה להגיש עם סלט קצוץ וחלה טרייה
בחודש הקרוב יהיה לכל מי שנשאר בארץ הרבה זמן פנוי: 4 המלצות באיזור המרכז ועוד המלצה אחת בצפון, שימלאו את עונת החגים בהרבה טעם
דג פורל משפחתי שנאפה בתוך שמיכה עבה של מלח גס ששומרת על העסיסיות- אורלי פלאי ברונשטיין מארחת את דרור פילץ שמוכיח, שלא צריך הרבה בשביל מנה עיקרית מרשימה וטעימה בטירוף. מגישים עם סלט שעועית מתובל וקונפי שום