היי, היי ח'אלייה
לאירועים חגיגיים, ארוחת שישי או סתם כשמתחשק תבשיל בשרי מושקע יותר - דליה היילפרין ממסעדת סופרה מכינה את הגולאש הגרוזיני
לאירועים חגיגיים, ארוחת שישי או סתם כשמתחשק תבשיל בשרי מושקע יותר - דליה היילפרין ממסעדת סופרה מכינה את הגולאש הגרוזיני
הגשם חזר, ואם אתם מרגישים שמיציתם את רפרטואר המרקים השגרתי, אתם מוזמנים להכין חרצ'ו - מרק בשר ועגבניות גרוזיני שעשיר בתבלינים
שתי מסעדות גרוזיניות נפתחו בסמיכות המקום והזמן בתל אביב. לפני מספר שבועות אבי אפרתי הלך לבחון את ראצ'ה והשבוע הוא ביקר בסופרה. בניגוד לראשונה, הפעם הוא מצא שהאוכל הוא רק שחקן המשנה
האם הטרנד הגרוזיני חוזר? שתי מסעדות גרוזיניות נפתחו בתל אביב. האחת היא סופרה, שחקנית חדשה בזירה, והשניה היא ראצ'ה הירושלמית האהובה שהעתיקה את מקומה. הולך להיות שמח