לימונים כבושים בבית שצריכים רק קצת סבלנות
הלימונים הקטנים והרכים שוטפים את השווקים, וזה בדיוק הזמן להכין אותם בבית
הלימונים הקטנים והרכים שוטפים את השווקים, וזה בדיוק הזמן להכין אותם בבית
אישה אוסטרלית ניסתה לנקות את המיקרוגל עם קיצור דרך מוכר, אבל דילגה על השלב הכי קריטי. זה הסתיים בתאונה ביתית מצערת, ועם לקח שנלמד רק אחרי שיימינג בפייסבוק
אנחנו מוסיפים אותו לסלט שלנו ולמאכלים אחרים, אבל חשבתם פעם לעצור רגע ולהריח אותו כמו שצריך? מסתבר שהריח שלו עושה טוב לדימוי הגוף שלנו ואפילו גורם לנו להרגיש רזים
ייחודה של ריבת הלימונים הוא בשילוב הטעמים בין מרירותה הקלה של קליפת הלימון וחמיצות הפרי שמאזנים את מתיקות הסוכר ויוצרים יחד קונפיטורה פשוטה וטעימה
שלט הפרסומת למשקה הספרייט של קוקה קולה, שהוצב במחלף אלוף שדה, מואר ברובו על ידי חשמל המופק על ידי לימונים.איך זה עובד? לפניכם שיעור מדע קצר
בינינו, מה שבאמת טעים בשולחן החג הן התוספות והסלטים. אספנו שלושה מתכונים שירימו לכם את שולחן הסדר: סלט לימונים חריף אש, אורז חגיגי הכי ישראלי שיש ו"אמפנדס" מצה שהילדים יטרפו
עונת הלימונים עומדת להסתיים. זה הזמן לכבוש את הלימונים שברשותכם, להפוך אותם לקונפיטורה, להכין מהם סלט או קרם מסקרפונה. שף אמיר שולר, ממסעדת בליני בנוה צדק, חולק איתכם מתכונים
זו העונה בה הלימונים זולים ומלאי מיץ. אורלי פלאי-ברונשטיין מנצלת אותם ומכינה לימונים כבושים בין לילה
לוקחים לימון ומלח, מחכים בסבלנות (החלק הקשה) ומקבלים מתנה - צנצנת של היופי בהתגלמותו. הילה קריב אומרת היי לכיבוש
נמכר ברשתות השיווק ב-16-18 שקל לקילו. המחסור בלימונים נובע מלילות הקרה בינואר ויימשך גם בשנה הבאה בשל הפגיעה בעצים